ŞANLIURFALILAR BOMBA ROBOTUNU DAKİKALARCA ALKIŞLADI

Ali LEYLAK/ŞANLIURFA ŞANLIURFA'da, kaldırım üzerine bırakılan şüpheli çanta, bomba imha robotu kullanılarak imha edilirken çevrede toplanan vatandaşlar, dakikalarca

ŞANLIURFALILAR BOMBA ROBOTUNU DAKİKALARCA ALKIŞLADI
04 Eylül 2008 - 08:05
robota alkış tuttu.

Saat 12.30 sıralarında çok sayıda bankanın hizmet verdiği Atatürk Bulvarı üzerinde kırmızı bir çantanın kaldırım üzerine bırakıldığını gören vatandaşlar, bomba olabileceği kuşkusu ile durumu polise bildirdi. İhbarın ardından bulvara gelen polis, spor çantanın sahibinin bulunmadığını belirleyince, bomba imha uzmanlarına haber verildi. Bu sırada polis Atatürk Bulvarı'nı trafiğe kapatıp önlem aldı. Ayrıca sinyal kesici jammer cihazı çalıştırıldı. Ardından da yüzlerce kişini meraklı bakışları arasında bomba imha robotu ile çantanın üzerine fünye bırakıldı, ardından da imha edildi.

ARKASINDAN KOŞTULAR

Bomba imha robotunun çalışmasını izleyen ve zaman zaman cep telefonlarıyla görüntü alan vatandaşlar, çantadan çöp çıkınca rahat bir nefes aldı. Ardından da yüzlerce vatandaş bir anda bomba imha robotunun yanına koşmaya başladı. Polis yerine robotu alkışlayan vatandaşlar, tekrar aracına giden robotun peşinden alkışla yürüdü. Görenleri şaşırtan manzara sonrası yaklaşık yarım saat kapalı olan bulvar yeniden trafiğe açıldı.



Bu haber 1880 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
AK Parti Belediye Başkan Adayı Bucak, Oto galericiler sitesini ziyaret etti
AK Parti Belediye Başkan Adayı Bucak, Oto galericiler sitesini...