Seçim güvenliği üst seviyede olacak

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, seçim güvenliği için yapılan toplantıda, Mahalli İdareler Genel Seçimleri için en üst seviyede güvenlik tedbirleri aldıklarını ifade etti.

Seçim güvenliği üst seviyede olacak
30 Mart 2019 - 19:26


Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin başkanlığında, kaymakamlar, vali yardımcıları ve ilgili kurum kuruluş temsilcilerinin katılımıyla yapılan toplantıda, 31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimleri'ne yönelik alınan güvenlik tedbirleri değerlendirildi.

Toplantıda konuşan Vali Erin, “Seçmen iradesinin hiçbir baskı ve yönlendirmeye maruz kalmadan özgür şekilde sandığa yansıması için tüm tedbirleri almış bulunuyoruz. Mahalli seçimler olduğu için çok sayıda muhtar adayının da yarıştığı bu seçimlerin huzur ve güven ortamında gerçekleşmesi için uzun süredir siyasi partiler, muhtarlar ve kanaat önderleriyle yaptığımız görüşmelerde sağduyu çağrısı yaptık. Seçim başlama saatinden, bitene kadar seçim bölgelerinde güvenlik tedbirlerimiz en üst seviyede olacaktır. Şehir merkezlerinde Emniyet teşkilatımız, kırsal alanda Jandarma teşkilatımız çok sayıda araçla görev başında olacaklar. Vatandaşlarımızın da seçimlerde sağduyulu olmalarını diliyor, olumsuz bir durum yaşanmamasını temenni ediyorum. Yapılacak seçim sonuçlarının ülkemize ve şehrimize hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum.” dedi. (İLKHA)


Bu haber 1750 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te trafik kazası: 2 ölü 6 yaralı
Siverek'te trafik kazası: 2 ölü 6 yaralı
Gülpınar'dan örnek davranış
Gülpınar'dan örnek davranış