Şeyhmus Aydın Mimar ve Mühendislerle Bir Araya Geldi  

AK Parti Siverek Belediye Başkan Adayı Şeyhmus Aydın, yerel seçimler öncesinde çalışmalarını sürdürüyor.

Şeyhmus Aydın Mimar ve Mühendislerle Bir Araya Geldi  
24 Şubat 2019 - 16:57

 


 


31 Mart yerel seçimler öncesinde seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Siverek Belediye Başkan Adayı Şeyhmus Aydın, seçim çalışmaları kapsamında Mimar ve Mühendisler ile bir araya geldi.


 İlçenin Camikebir Mahallesinde bulunan tarihi Paşa Konağında yapılan toplantıda, Aydın mühendis ve mimarlarla görüş alışverişinde bulundu.


 Mimar ve mühendisler Siverek için hazırladıkları projeleri dosya şeklinde Aydın’a sundu. Aydın ilçenin ana sorunlarının herkes tarafından bilindiğini, mimar ve mühendislerle de ortak fikir ve projelerle hizmet etmek istediklerini’ belirterek,” İlçemiz için çok güzel projeler hazırlayacağız. Bunu yaparken her kesimden insanlarımızın görüşlerine başvuracağız. Biz ilçemize hizmetkâr olmaya geliyoruz ve en iyi hizmet nasıl yapılacaksa onu yapacağız” dedi


 Toplantı sonrasında açıklamalarda bulunan grup üyesi Güner Şeker," Biz Siverek Mimarlar ve Mühendisler gurubu olarak, Bugün AK Parti Belediye Başkan Adayı Şeyhmus Aydın'la bir toplantı yaptık. Toplantımızda Siverek'imizin bazı sorunlarına değindik, bu sorunları madde madde görüştük ve kendisinden fikir aldık ve aynı zamanda fikirlerimizi belirttik ve bu görüşlerimiz hakkında bir rapor hazırlayıp, başkan adayımıza sunduk. İnşallah kısmet olduğunda gerekli adımların atılacağına hepimiz inanıyoruz" dedi


Mimar Cumali Bayram'da yaptığı açıklamada," Siverek'te ki Mimarlar ve Mühendisler grubu olarak bugün Siverek Belediye Başkan adayımız Sayın Şeyhmus Aydın beyle, Siverek'in sorunları ve gelecek için projeleriyle ilgili yaptığımız toplantı çok verimli geçti, teşekkür ediyoruz başkanımıza. Umarım daha sonrası için de beraber çalışırız, beraber Siverek için bir şeyler yaparız, biz bu hizmet yolunda beraber olduğumuzu dile getirmek için, kendilerine desteğimizde bildirdik. Umarız Siverek için hayırlısı olur" diye konuştu.

Bu haber 2164 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü