Şifon Elbise Nasıl Kombinlenir?

Şifon Elbise Nasıl Kombinlenir?

Şifon Elbise Nasıl Kombinlenir?
20 Nisan 2016 - 11:54

İnce kumaşlardan tasarlanmakta olan şifon elbise modelleri yaz aylarının en iyi kıyafetleri arasında yer alıyor. Şifon elbiseler ile sportif ve sempatik bir stil elde etmek istiyorsanız desenli ya da puantiyeli olan modelleri tercih edebilirsiniz.

Bu tür elbiseleri daha hareketli bir hale getirebilmek için ise bel kısmına ince ve zarif tasarımlı bir kemer takabilirsiniz. Kemerinizin rengini ise kıyafetinizin modeline ve rengine göre lacivert veya taba rengi olarak seçebilirsiniz.

Şifon Elbise Nereden Satın Alınır?

Kırmızı renkli bir şifon elbise giymek istiyorsanız siyah aksesuarlar kullanarak renk geçişlerini tamamlayabilirsiniz. Özellikle kırmızı renkli şifon elbiselerin altına giyilebilecek olan siyah dolgu topuklu ayakkabılar bu tür bir kombini daha şık bir çizgiye getirebilir.

Şifon elbiseniz ile daha klasik ve resmi bir stil elde etmek istiyorsanız düz renkli ve uzun olan modelleri tercih edebilirsiniz. Bu tür elbiseleri gece ve gündüz kullanabilirsiniz.

Şifon elbiselerin yeni sezona ait modellerini satın almak istiyorsanız https://www.fabrika-tr.com/content/yazlik-sifon-elbise adresini ziyaret ederek alışverişinizi yapabilirsiniz.


Bu haber 6847 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması