SİVEREK ASAYİŞ HABERLERİ

Haber Merkezi-Emniyet Müdürlüğü ekipleri, ruhsatı ve plakası olmayan motosikletleri topladı-Aşevi tekstil atölyesi olacak

SİVEREK ASAYİŞ HABERLERİ
02 Mayıs 2012 - 06:27

Emniyet Müdürlüğü ekipleri, ruhsatı ve plakası olmayan motosikletleri topladı.

Trafik Şube Müdürlüğü yetkililerince başlatılan uygulama kapsamında ruhsatı bulunmayan, plakası olmayan ve ehliyetsiz kişilerce kullanılan motosikletler bağlanarak cezai işlem uygulandı.

Polis ekipleri, özellikle akşam saatlerinde uygulama yaptıklarını, yaşı küçük sürücüler başta olmak üzere ehliyetsiz, ruhsatsız ve plakasız motosikletlerin trafikten men edilerek yedi emin otoparkına bırakıldığını kaydetti.

İlçede bir haftada 30 motosiklet sürücüsü hakkında işlem yapıldı.

-Aşevi tekstil atölyesi olacak

Bağlar Mahallesi'nde bulunan Sosyal Yardımlaşama ve Dayanışma Vakfı aşevi, geçici olarak tekstil atölyesine dönüştürülecek.

Kaymakamlık tarafından geçici olarak kullanılmak üzere iş adamı Hüseyin Sağlam'a tahsis edilen aşevi binası, 20 kişinin çalışacağı atölye olarak düzenlenecek.

Yatırım yapmak üzere İstanbul'dan Siverek'e geldiğini belirten Sağlam, ilçede tekstil atölyesi kurmak için çalışmalara başladıklarını bu kapsamda geçici olarak aşevi binasını kullanacaklarını söyledi.
Kaymakam Mahmut Hersanlıoğlu ise Siverek'in, Türkiye'nin en huzurlu ilçelerinden biri olduğunu belirterek "Yatırım yapmak isteyen iş adamlarına her türlü imkanı sağlıyoruz. Aşevini yatırım amaçlı geçici olarak tahsis ettik. Dileğimiz, yatırımcıların sayısının çoğalması ve işsizliğin azalmasıdır" dedi.

Bu haber 3081 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Demirbüken'den 23 Nisan mesajı
Demirbüken'den 23 Nisan mesajı
Başkan Mehmet Kuş Eyyübiye Millet Bahçesi'nde İncelemelerde Bulundu
Başkan Mehmet Kuş Eyyübiye Millet Bahçesi’nde İncelemelerde...