SİVEREK BELEDİYESİ KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJESİNİ TARTIŞMAYA AÇTI

Mehmet SEZGİN/SİVEREKŞanlıurfa’nın Siverek İlçe Belediyesi geçtiğimiz günlerde Mecliste aldığı Kentsel Dönüşüm ve Gelişim

SİVEREK BELEDİYESİ KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJESİNİ TARTIŞMAYA AÇTI
15 Kasım 2009 - 11:03
Projesini tartışmaya açtı.
 
İlçede bulunan Mimar, Mühendis, Müteahhitler ve belediye teknik elamanlarının katılımıyla, belediye meclis salonunda bir toplantı düzenledi.
       
Toplantının açılış konuşmasını yapan Belediye Şehircilik ve imar müdürü Selahattin Özdoğan, katılımcılara şehir planı, ticaret alanları hakkında bilgi verdi. Özdoğan katılımcılardan imar yönetmenliği çalışması hakkında görüşleriyle katkı sunmalarını istedi.
       
Toplantıda katılımcılara hitaben bir konuşma yapan Belediye Başkanı Ali Murat Bucak, modern yaşanabilir kentlerin oluşması için kentsel dönüşüm programına önem verdiğini belirterek’’  ilk etapta ilçenin Selimpınar mahallesinde uygulanacak olan kentsel dönüşüm projesinin Siverek için hayati önem taşıdığını,  katılımcıların projeye görüşleriyle katkı sunmalarını önemsediğini’’söyledi.
     
Yaklaşık üç saat süren toplantıda yüksek şehir planlayıcısı Levent Özdeş kentsel dönüşümle ilgili katılımcılara bilgi verdi, Slâyt sunumuyla daha önce kentsel dönüşümün uygulandığı Bursa Ve Ankara şehirlerinde hayata geçirilen projelerin başlama ve bitiş süreciyle ilgili katılımcılar sunum yaptı.
    
Toplantının sonunda katılımcılara teşekkür eden Ali Murat Bucak, "kentsel dönüşüm projesinin önümüzde ki dönemlerde hayta geçirileceğini’’ belirti.
Bu haber 2206 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te dereye giren 2 çocuk boğulma tehlikesi geçirdi
Siverek'te dereye giren 2 çocuk boğulma tehlikesi geçirdi
Siverek Belediye Başkan Yardımcıları belli oldu
Siverek Belediye Başkan Yardımcıları belli oldu