SİVEREK BELEDİYESİNDE TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ SEVİNCİ

Mehmet SEZGİN/SİVEREKŞanlıurfa’nın Siverek İlçe Belediyesinde Toplu İş Sözleşmesi imzalandı.   285 işçiyi kapsayan Toplu İş Sözleşmesinin bir tarafı Siverek Belediyesi diğer tarafı

SİVEREK BELEDİYESİNDE TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ SEVİNCİ
12 Ocak 2010 - 10:59
Türk-İş'e bağlı Belediye-İş Şanlıurfa Şubesi arasında Belediye Başkanlık makamında Belediye Başkanı Ali Murat Bucak ile Belediye-İş Şanlıurfa Şube Başkanı Adem Şıtlak tarafından imzaladı.
      
Günün ekonomik koşullarında iyi bir sözleşme yaptıklarını Belirten Belediye-İş Sendikası Şube Başkanı Şıtlak "sözleşme görüşmeleri sırasında Belediye Başkanı Ali Murat Bucak çok olumlu tavır sergiledi. İşçilerimiz adına başkanın bu anlayışlı tutumundan dolayı teşekkür ediyoruz’’ dedi.
       
Belediye Başkanı Ali Murat Bucak "belediyenin ekonomik imkanlarını göz önüne alarak işçilerimizden yana bir sözleşme imzaladık. Keşke ekonomik imkanlarımız iyi olsaydı da işçiye daha çok zam verseydik’’ dedi.
     
285 işçiyi kapsayan Toplu İş Sözleşmesi görüşmesinde, işçilerin ücretlerine ortalama % 9 zam yapılırken, zam oranı Sosyal Haklarda %12 ‘ye ulaştı. Sözleşmenin 01.01.2010 tarihinden itibaren  geçerli olacağı belirtildi.













Bu haber 2031 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması