Siverek Belediyesi’nden Bahar ve Kültür Şenliği

Siverek Belediyesi 18 Mart’a start alacak olan şenlik hazırlıkları tamamlandı

Siverek Belediyesi’nden Bahar ve Kültür Şenliği
16 Mart 2016 - 07:41

Siverek Belediyesi Kültür Müdürlüğünce yapılan açıklamada 18 Mart ve 22 Mart tarihleri arasında yapılacak olan ‘Bahar ve Kültür Şenlikleri’ programı hazırlıklarının tamamlandığı belirtildi.  

Siverek Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Postacı, çalışmalarla ilgili yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “Şenlikler kapsamında 18 Mart günü Çanakkale şehitlerini anma günü kapsamında Çanakkale belgeseli izleteceğiz. Siverekli Şair Mehmet Ragıp Karcı adına düzenlediğimiz şiir yarışması ödülleri verilerek usta şairin Siverek’teki yaşamı konulu bir konferans verilecek. 19–21 Mart tarihlerinde ise gençlik, barış ve kardeşlik koşusu düzenlenecek. Belediye bilgi evlerinin düzenlediği hayır kermesi yapılacak, kermesten elde edilen gelir Siverek’te eğitimlerini sürdüren Suriyeli çocukların eğitimi için harcanacak.”

Şenliklerin son günün de ise çeşitli etkinliklerin olacağını belirten Başkan Yardımcısı Postacı, “22 Mart tarihinde Belediye yaşam evinde resim ve ebru sergisi düzenlenecek Bahar şenliklerinin son günü olan 22 Mart tarihinde halk sağlığı merkezi gözetiminde sağlıklı yaşam yürüyüşüyle şenliklerimiz sona erecek” diye konuştu.

Beş gün sürecek olan şenlikler kapsamında öğrenciler arasında bilgi yarışması satranç turnuvası, maraton koşusu, şiir dinletisi gibi sosyal ve kültürel etkinlikler yapılacağını belirten Hasan Postacı, dereceye girenlere çeşitli ödüller verileceğini söyledi.

Haber Merkezi


Bu haber 2401 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması
Dusak, Siverek'teki kazalarla ilgili Karayolları Genel Müdürü ile görüştü
Dusak, Siverek'teki kazalarla ilgili Karayolları Genel Müdürü ile...