SİVEREK-DİYARBAKIR YOLUNDA ESRAR ELE GEÇİRİLDİ

Diyarbakır-Siverek yolunda yapılan yol kontrolleri esnasında durdurulan bir araçta yapılan aramada 8 kilo uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

SİVEREK-DİYARBAKIR YOLUNDA ESRAR ELE GEÇİRİLDİ
17 Şubat 2016 - 14:53

Diyarbakır-Siverek arasında yolcu taşımacılığı yapan bir minibüste yapılan aramada yolcu valizi ve eşyaları arasında gizlenmiş halde 500 gram toz esrar maddesi ile 7 kilo 870 gram kubar esrar ele geçirildi.

Konuyla ilgili Diyarbakır Valiliğinin yaptığı açıklamada, “Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı, Pirinçlik Jandarma Karakol Komutanlığınca uyuşturucu ile mücadele kapsamında yol kontrol ve arama faaliyeti icra edilmiştir. İcra edilen arama faaliyetinde, Diyarbakır-Siverek arasında yolcu taşımacılığı yapan bir minibüste yapılan aramada, yolcu valizi ve eşyalar arasına gizlenmiş, naylon folyolar arasına sarılı vaziyette uyuşturucu madde 500 gr toz esrar maddesi ile 7870 gr kubar esrar ele geçirilmiştir.” ifadelerine yer verildi.

Cumhuriyet Savcısının talimatı ile ele geçirilen uyuşturucu maddelere el konulurken yakalanan 1 şüphelinin çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak cezaevine konuldu.

(İLKHA)


Bu haber 3610 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Kalender Aşireti'nden Tüysüz'e destek
Kalender Aşireti'nden Tüysüz'e destek