SİVEREK HAYVAN PAZARINDA KURBAN HAREKETLİLİĞİ

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde kurban bayramına sayılı günler kala canlı hayvan pazarında hareketlilik yaşanırken satıcılar ise piyasanın durgun olmasından yakınıyor.

SİVEREK HAYVAN PAZARINDA KURBAN HAREKETLİLİĞİ
02 Ekim 2014 - 08:34




ŞANLIURFA- Siverek ilçesi Fırat Mahallesi’nde bulunan haftanın 6 günü açık olan bölgenin en büyük canlı hayvan pazarlarında olan Siverek Hayvan Pazarında kurban bayramı öncesinde yoğunluk yaşanıyor. Hayvan tüccarları ise yaşanan yoğunluğa rağmen satışların geçen seneye oranla durgun olmasından şikâyetçi. Hayvan tüccarları geçen sene piyasada hayvan az olduğundan dolayı satışların yüksek olduğunu bu sene ise hayvanların çok olmasına karşılık satışların az olmasından dert yanıyor.

Küçükbaş hayvanların 400 ile 600, büyükbaş hayvanların ise 2500 ile 9000 arasında değiştiğini belirten hayvan tüccarlarından İbrahim Yeşil fiyatların bayram yaklaştıkça düştüğünü söyledi

Siverek Canlı Hayvan Pazarında, küçükbaş ve büyükbaş hayvanlar ayrı ayrı bölümlerde satılırken kurbanlıkların büyük bölümünün kurban bayramı öncesinde batı illerine gönderildiğini belirten Yeşil, kurban alacak birçok kişinin kurbanlıklarını arife güne aldıklarını söyledi.

www.siverekgenclik.com


Bu haber 5363 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü