Siverek Hür Gençlikten kan bağışı kampanyasına destek

HÜDA PAR Siverek Gençlik Kolları Başkanlığı Kızılay’ın Kan Bağışı kampanyasına destek verdi.

Siverek Hür Gençlikten kan bağışı kampanyasına destek
11 Ekim 2017 - 07:00

HÜDA PAR Siverek Gençlik Kolları Başkanlığı Siverek’te düzenlemiş olduğu programla Kızılay’ın Kan Bağışı kampanyasına destek verdi. Kızılay tarafından, Siverek Tören alanında düzenlenen kampanyaya HÜDA PAR Siverek İlçe Başkanı Abulrahim Sımak ve ilçe yönetim kurulu üyeleri de destek verdi.

Kampanya ile ilgili açıklama yapan HÜDA PAR Siverek Gençlik Kolları Başkanı Mevlüt Gümüştaş, Hür Gençlik olarak toplum yararına olan sosyal, kültürel, ilmi vb. tüm etkinliklere destek verdiklerini belirterek, kendilerine peygamber efendimizin “İnsanların en hayırlısı insanlara faydalı olandır” hadisini şiar edindiklerini söyledi.

Kan bağışı kampanyasının, insan hayatı açısından önemli olduğuna dikkat çeken Gümüştaş, “ Kan herkesin, her zaman ihtiyaç duyabileceği bir ihtiyaçtır. Kan veren bir insan 3 kişinin hayat bulmasına vesile olabilir. Peygamber Efendimizde zaman zaman kan vererek bunu tavsiye etmiştir. Tüm sağlıklı Müslümanları peygamber efendimizin bu sünneti ihya etmeye davet ediyoruz” dedi.

Kampanyaya destek veren HÜDA PAR Siverek İlçe Başkanı Abdulrahim Sımak, örnek davranışlarından dolayı gençlik kollarını tebrik ederek yeni çalışmalarında başarılar diledi.

www.siverekgenclik.com

FOTO GALERİ


Bu haber 7804 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı