Siverek İkra-Der'den Bayram Ziyareti

Siverek İkra Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Kurban Bayramının 3. gününde Osmaniye, Gaziantep, Adana, Tarsus ve Mersin'e giderek çalışmaları ile halkın teveccühünü kazanan sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti.

Siverek İkra-Der'den Bayram Ziyareti
03 Aralık 2009 - 09:44
ŞANLIURFA- Siverek İkra Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (Siverek İkra-Der), Kurban Bayramının 3. gününde Akdeniz ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde faaliyet gösteren Sivil Toplum kuruluşlarını ziyaret ederek bayramlaştı.

İlk olarak Osmaniye’de faaliyet gösteren Osmaniye Mustazaflar ile Dayanışma Derneğini ziyaret eden dernek yetkilileri, burada her bayram dernek gönüllüleri tarafından düzenlenen “toplu halde çorba içme ve bayramlaşma” programına katıldı. Daha sonra Gaziantep, Adana, Tarsus ve Mersin’de faaliyet gösteren Sivil Toplum Kuruluşlarını ziyaret eden dernek gönülleri, bayramın 4. günü Siverek’e döndü. Gerçekleştirilen bayram ziyaretleri ile ilgili açıklama yapan Siverek İkra Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Mühiddin Akay, ziyaretlerin çok verimli geçtiğini belirterek, dernek olarak bu gibi ziyaretlere devam edeceklerini söyledi.

Sinan Yarıcı



Bu haber 2432 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması
Dusak, Siverek'teki kazalarla ilgili Karayolları Genel Müdürü ile görüştü
Dusak, Siverek'teki kazalarla ilgili Karayolları Genel Müdürü ile...