SİVEREK İKRA-DER'DEN SİVEREKLİ İŞ ADAMLARINA ÇAĞRI

Siverek'te faaliyet gösteren Siverek İkra Der tarafından Ramazan ayında yardıma muhtaç aileler için, "Siverekli İş adamlarına Çağrı" kampanyası başlatıldı

SİVEREK İKRA-DER'DEN SİVEREKLİ İŞ ADAMLARINA ÇAĞRI
22 Ağustos 2009 - 18:57
ŞANLIURFA - Siverek ilçesinde faaliyet gösteren ve yapmış olduğu sosyal etkinlikler ve yardım faaliyetleri ile tanınan Siverek İkra Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (Siverek İkra-Der) tarafından, Siverek ilçesinde yardıma muhtaç ailelere ulaştırılmak üzere Siverek içinde ve dışında yaşayan “ Siverekli İş Adamlarına Çağrı” ismiyle bir kampanya başlatıldı.
Konu hakkında bir açıklama yapan Siverek İkra-Der Genel Başkanı Muhiddin Akay, Ramazan ayından önce dernek gönülleri tarafından Siverek genelinde yardıma muhtaç aile tespiti yaptıklarını belirterek, “Derneğimize yardım almak amacıyla başvuran yüzlerce yardıma muhtaç aile bulunmaktadır. Derneğimiz tarafından tüm yardıma muhtaç ailelere ulaşabilmemiz için, Siverek içinde ve dışında ikamet eden tüm Siverekli hayırsever işadamlarını derneğimiz aracılığıyla yardım etmeye davet ediyoruz. Peygamber efendimizin ‘İçinizde en hayırlınız insanlara en faydalı olanınızdır’ hadisinden hareketle rahmet, mağfiret ve bereket ayı olan Ramazan ayında tüm hayırseverleri çağrımıza destek vermeye çağırıyoruz. 0 414 553 01 03 veya 0 541 288 17 10- 0 541 288 04 04 telefon numaralarından bize ulaşabilirsiniz” dedi.



Bu haber 2393 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması