SİVEREK İKRA-DER’DEN YARDIMLARA DEVAM

Siverek İkra Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından ihtiyaç sahibi ailelere periyodik olarak yapılan yardımlar devam ediyor.

SİVEREK İKRA-DER’DEN YARDIMLARA DEVAM
15 Ekim 2014 - 12:19

ŞANLIURFA- Siverek ilçesinde faaliyet gösteren Siverek İkra Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği her ay ihtiyaç sahibi ailelere düzenli olarak yapmış olduğu yardımlara devam ediyor. Kurban bayramı öncesinde 50 aileye giysi yardımında bulunan dernek, Kurban Bayramında da 142 aileye et yardımında bulundu.

Konu hakkında açıklama yapan Siverek İkra-Der Yardım Komisyonu Yetkilisi Abdulgafur Karaca, her ay düzenli olarak 45 ihtiyaç sahibi aileye gıda yardımında bulunduklarına dikkat çekerek, “ Bu ay bölgemizde yaşanan son olaylardan dolayı periyodik olarak yardımda bulunduğumuz ailelere yardımlarımız gecikti. Bu gecikmeden dolayı ailelere durumu izah ettik. Hepsi bize duacı oldular. Allah’ın izniyle hayırsever halkımızın desteği ile fakir ile zengin arasında köprü olmaya devam edeceğiz. Periyodik olarak yaptığımız yardımların dışında ülkelerindeki iç savaştan dolayı ilçemize sığınan Suriyeli kardeşlerimize de yardımda bulunuyoruz. Hayırsever halkımızın desteklerini bekliyoruz” dedi

www.siverekgenclik.com




Bu haber 2525 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te ASM'den hırsızlık yapan 2 şüpheli tutuklandı
Siverek'te ASM'den hırsızlık yapan 2 şüpheli tutuklandı
Malatya'da 4,3 büyüklüğünde deprem
Malatya'da 4,3 büyüklüğünde deprem