SİVEREK İLİ İÇİN YENİ UMUT

Siverek Yıllardır İl Olmayı Bekliyor...Yıllar önce elimizden alınan il hakkının tekrar iade edilmesi için yeni bir umut ışığı doğdu.Bugun Takvim Gazetesinde yayınlanan "İl Sayısı 100'e Çıkacak Flash Haberi" ve il olacak ilçeler arasında Siverek İlçemizinde olması bizleri heyecanlandırmaya yetmiştir.Umarız bu haber gerçek olur ve Sivereklilerin en büyük ideali gerçekleşir.

SİVEREK İLİ İÇİN YENİ UMUT
12 Temmuz 2007 - 08:19

Ankara'nın bir gizli dosyasını daha Takvim açıklıyor. Türkiye Büyük Millet Meclis'inde, İçişleri Bakanlığı'nda, Bayındırlık ve İskan Bakanlığı'nda ve bazı kamu kurumlarında hazırlanmış olan "Hangi ilçeler il olabilir?" dosyasını günışığına çıkartıyoruz. 81 olan il sayımız 100'e yükselecek.
İl olabilecek ilçelerimiz, raflardaki dosyalara göre SUNGURLU
BEYŞEHİR
ÇORLU
ANAMUR
TARSUS
LÜLEBURGAZ
KOZAN
İSKENDERUN
SİVEREK
VİRANŞEHİR
KIZILTEPE
CEYHAN
İNEGÖL
NAZİLLİ
BANDIRMA
TURHAL
TURGUTLU
SALİHLİ
AKHİSAR
ALANYA
BAFRA
POLATLI

Denizler duruyor
3 tarafı denizlerle kaplı Türkiye için denizyolları çıkış yoludur. Tersanelerimiz, 10 yıllık kapasite ile yük gemisi yapma siparişleri ile dolu. Yolcu gemileri konusunda seferberlik ilan edilmelidir. İstanbul-Bodrum arasındaki Denizline isimli seferler başlatıldı. İstanbul Ticaret Odası ile Başaran Ulusoy'un yıllardır başarı ile yönettiği TÜRSAB'ın ortaklaşa işlettikleri denizyolu sistemi, güzel örneklerden biridir. Eğer İstanbul'dan Bodrum'a gideceksiniz, havaalanı eziyeti yok, otobüste saatlerce çile çekmek yok. Kendi aracınızla çekeceğiniz yorgunluk, tehlike yok. Gemide hem yüzme havuzuna giriyorsunuz, nefis manzara var. Türkiye'nin hepsi birer inci sahillerini seyrede seyrede seyahat edebiliyorsunuz.
24 saat süren seyahatin Türkiye'ye ve aileye kazandırdıkları önemli.
Türkiye denizlerini kullanmalıdır.
Bu haber 3116 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum