SİVEREK İNTERNET MEDYASI (SİM) PLATFORMU KURULDU

Haber Merkezi Siverek’te İnternet haberciliği yapan site sahipleri  bir araya gelerek Siverek İnternet Medyası (SİM) platformunu kurdu.

SİVEREK İNTERNET MEDYASI (SİM) PLATFORMU KURULDU
20 Haziran 2012 - 11:55





Siverek’te İnternet haberciliği yapan site sahipleri Kanlıkuyu İş Merkezinde bulunan Kültür Gazetesi Binasında bir araya gelerek gelişen ve büyüyen internet alanında Siverek’te kurulan siteleri bir araya getirmek amacıyla platform kurdu. Platformun sözcülüğüne Gazeteci A.Deniz Uğurlu getirildi. Uğurlu, Mesleki dayanışmayı ve sosyal aktiviteleri ön planda tutarak, Siverek’te internet medyasında ve diğer alanlarda sorunların olduğunu,  bu sorunların ancak böyle bir platformla aşılacağını belirtti.

Siverek’te yerel ve ulusal alanda faaliyet gösteren, yazılı, görsel ve işitsel medya çalışanlarının tümünü bir araya getirmeyi amaçlayan Siverek İnternet Medyası (SİM) kuruluş aşamasını tamamlayarak çalışmalarına başladı.


Geçtiğimiz gün bir araya gelen internet medyası imtiyaz sahipleri ile yapılan toplantıda önemli kararlar alındı. Siverek’teki internet siteleri, internet haberciliği ve medya alanında faaliyet gösteren basın kuruluşlarını ve bunlara paralel olarak Matbaa, Prodüksiyon, Reklâm Ajansı ve PR firmaları gibi basın sektörünün çeşitli iş kollarında çalışanları bir araya getirmek için Siverek İnternet Medyası Platformu oluşturduklarını belirten Platform Sözcüsü Uğurlu, üye kayıtlarına başladıklarını söyledi.
Basın ahlak kurallarına uyan ve bir medya kuruluşunda veya mecrasında çalışan herkesin platforma rahatlıkla üye olabileceğini ifade eden Uğurlu,” Meslek dayanışmasını sağlayarak, basın çalışanlarının özlemle beklediği sosyal ve kültürel aktiviteleri hızlı bir şekilde gerçekleştirmeyi planlıyoruz. Bu aktiviteler arasında meslek içi eğitim seminerleri, yurt içi geziler, ödüllü yarışmalar ve çeşitli teknik kurslar bulunuyor, bizler bunlardan istifade etmeye çalışacağız. Ayrıca son zamanlarda internet medyası alanında Siverek'te ciddi bir artış olduğunu bu düzensiz artışın sorun haline gelmesinden ise bu platform çatısı altında toplanarak bunların önüne geçmeye çalışıyoruz.”dedi.


Platforma Katılan Üye Web Siteleri
Siverekgenclik.com
Siverekkultur.com
Sivereknet.com
Siverekyorum.com
Siverekhalkoyunlari.com
Siverek.com.tr
Siverekolay.com
Siverekgenclik.net
Firatinsesi.net







Bu haber 3351 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek Belediye Başkan Yardımcıları belli oldu
Siverek Belediye Başkan Yardımcıları belli oldu
Siverek'te dereye giren 2 çocuk boğulma tehlikesi geçirdi
Siverek'te dereye giren 2 çocuk boğulma tehlikesi geçirdi