SİVEREK KAYMAKAMI YİNE DEĞİŞTİ

Siverek Kaymakamlığına Dr. Vural Karagül atandı. Karagül bugün görevine başladı.

SİVEREK KAYMAKAMI YİNE DEĞİŞTİ
14 Eylül 2015 - 09:26

Siverek Kaymakamı yeniden değişti. 25 Ağustos tarihinde göreve başlayan Siverek Kaymakamı Cengizhan Yılmaz'ın yerine Dr. Vural Karagül atandı. Karagül bugün görevine başladı.

Kaymakam Vural Karagül Sögüt Kaymakamlığı, Darende Kaymakamlığı, Bilecik Hukuk İşleri Müdürlüğü, Yozgat vali yardımcılığı görevlerinde bulundu.

Karagül Amerika Birleşik Devletlerinde tamamladığı doktora eğitiminden sonra Siverek Kaymakamı olarak görevlendirildi. Bugün itibariyle Siverek kaymakamlığı görevine başlayan Dr. Vural Karagül Siverek ilçesinde hizmet vermenin mutluluğunu yaşadığını belirtti. Karagül 15 yıllık bir meslek hayatının olduğunu belirterek, "Siverek gibi ülkemizin güzide bir ilçesine hizmet etmek benim için çok önemli. Bu süre içinde ilçemize hak ettiği yeri kazanması ve ilçemizin tanınırlığının artırılması için değerli Siverekli hemşehrililerime el ele , gönül gönüle çalışacağız '' dedi.

Karagül'ün Öz Geçmişi

Kaymakamımız Dr. Vural Karagül 1974 yılında İstanbul'da doğdu. İlk, Orta ve Lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı.

Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesinden 1998 yılında mezun oldu.2000 yılında girmiş olduğu Kaymakam adaylığı Sınavını kazanarak Van İli Kaymakam Adayı olarak mesleği başladı.

Van ilinde adaylığını tamamlayan Karagül İçişleri Bakanlığınca İngiltere'ye gönderilerek Exeter Üniversitesinde Kamu Yönetimi Bölümünde Yüksek Lisansını 2002 yılında tamamladı.

2003 yılı Mart ayında Hatay Kumlu Kaymakamı olarak atanan KARAGÜL daha sonra Şırnak İli Güçlükonak Kaymakamı, Malatyaİli Darende Kaymakamı, Bilecik İli Söğüt Kaymakamı, Bilecik Vali Yardımcılığıve Yozgat Vali Yardımcılığı görevlerini yürüttü. 2013 yılında Uludağ Üniversitesi’nde Kamu Yönetimi doktora programını tamamlayarak Doktor unvanını kazandı.

Dr. Karagül Söğüt kaymakamlığı görevini yürütürken Bilecik Üniversitesinde misafir öğretim görevlisi olarak Hukukun Temel Kavramları ve Türkiye Yönetim Tarihi konularında Kamu Yönetimi öğrencilerine dersler verdi

Söğüt Kaymakamlığı görevinden sonra doktorasını yapmak üzere Amerika Birleşik Devletlerinin California Eyaleti San Diego şehrine gönderilen Dr. Karagül burada Alliant International University’de Liderlik Programında doktorasını 2015 yılında tamamladı ve 2. kez Doktor ünvanı aldı.

Yozgat Vali yardımcılığı görevini yürütürken İlçemiz Siverek'e kaymakam olarak görevlendirilen Dr. Vural Karagül, evli ve üç çocuk babasıdır

Çok iyi derecede İngilizce Bilen Karagül aslen Sinop’ludur

www.siverekgenclik.com



Bu haber 5463 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması
Dusak, Siverek'teki kazalarla ilgili Karayolları Genel Müdürü ile görüştü
Dusak, Siverek'teki kazalarla ilgili Karayolları Genel Müdürü ile...