SİVEREK KAYMAKAMLIĞI 15 SODES PROJESİ HAZIRLAMAYA BAŞLADI

Mehmet SEZGİN/SİVEREKŞanlıurfa'nın Siverek ilçe kaymakamlığı Sosyal Destek Programı(SODES) kapsamında hazırlanan projeler son aşamaya geldi. İlçe kaymakamlığı bünyesinde

SİVEREK KAYMAKAMLIĞI 15 SODES PROJESİ HAZIRLAMAYA BAŞLADI
23 Ağustos 2008 - 13:45
Halk Eğitim Merkezi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü Belediye Basın halkla ilişkiler müdürlüğünden oluşturulan bir heyetle projelere son şekli veriliyor.
    Güney Doğu Anadolu Projesi(GAP) Eylem planı kapsamında hazırlanan aralarında gelir getirici, eğitim kültür ve ağaçlandırma projelerinin bulunduğu projelerin kısa bir zaman içinde valilik makamına teslim edileceğini belirten ilçe kaymakamı Kemal Yıldız hazırladığımız projelerin içinde yoksul aile çocuklarına dershanede eğitim imkânı sunmak amacıyla beş yüz öğrenci kapasiteli dershane projesinin de bulunduğunu hatırlatarak şöyle devam etti''İlçemizde üniversite kazanan öğrenci sayısı istenilen düzeyde değil. Bölgede ekonomik sebeplerden dolayı dershane eğitimi alamayan çocuklarımıza bu projeyle eğitimde fırsat eşitliği oluşturacağız''dedi.


Bu haber 1905 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması