Siverek Kültür Bilim Ve Sanat Derneği açıldı

İstanbul’da yaşayan Siverekliler tarafından Siverek Kültür ve Sanat Derneği açıldı.

Siverek Kültür Bilim Ve Sanat Derneği açıldı
09 Aralık 2019 - 13:32

Siverek dışında Siverekliler tarafından açılan derneklere bir yenisi daha eklendi. İstanbul’un Kadıköy ilçesinde açılışı yapılan derneğin açılışına Siverek’ten ve çevre illerden Siverekliler katıldı. Açılışta konuşan Dernek Başkanı Halil Yoğunlu, amaçlarının Siverek’in kültürünü ve tarihi tanıtmak ve Siverekli gençlere destek olduğunu söyledi.


Dernek açılışı için mesaj gönderen (Siv-İl-Der) Fahri Başkanı ve Siverek Sivil Toplum Platformu Başkanı Koçali Aymaz, “Ülkemizin İstanbul gibi önemli metropolünde Siverek ve Siverekliler in adını duyurmak, sosyal dayanışma, kaynaşma, kültür, bilim ve sanat konularında önemli katkılar sağlamak amaçları için kurmuş olduğunuz derneğin sizler için olduğu gibi Siverek ve Siverekliler için hayırlı uğurlu olmasını en içten dileklerimle istiyor, arzu ediyor ve bekliyorum.Sayın Üyelerimiz ve sevgili hemşerilerim yaşadığımız kentte birliğimizi, beraberliğimizi ve kardeşliğimizi pekiştirdiğimiz sürece her yönü ile güçlenecek, gelişecek ve toplumumuza fayda sağlamayı gerçekleştirmemiz kolaylaşacaktır. Bu nedenle de Derneklerimize sahip çıkarak desteklememizi çok önemsemekteyim.” İfadelerini kullandı.


Aymaz sözlerini şu ifadelerle noktaladı:


“Benim içi Siverek ve Siverekli deyince akan sular durur. 72 yıllık 35 yılını Siverek ve Siverek için adadım. Yeniden dünyaya gelsem daha fazlasını yapacağımdan kuşkum yoktur.Bu duygu ve düşüncelerle Derneğimizin açılışının hayırlı ve uğurlu olmasını, sesimizi ülkemize duyurup kentimizin kültürünü başarılı tanıtması için çalışmalarında üstün başarılar dilerken Sayın Başkanımız ile Yönetim Kurulumuzu takdire şayan girişimlerinden dolayı kutlar sevgi ve saygılarımı sunarım.” dedi.


www.siverekgenclik.com


 

Bu haber 3580 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 1 Yorum
  • Şehmus KARABURÇ
    4 yıl önce
    Siverek Engelliler Kalkınma Dernek Başkanı olarak tüm yünetimim adına sizlere başarılar dileriz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Harran'da 1 kişinin öldüğü, 2 kişinin yaralandığı olayla ilgili açıklama
Harran'da 1 kişinin öldüğü, 2 kişinin yaralandığı olayla...
Şanlıurfa'da uyuşturucu ile mücadele sürüyor
Şanlıurfa'da uyuşturucu ile mücadele sürüyor