SİVEREK MEMUR-SEN'DEN SAĞDUYU ÇAĞRISI

Siverek Memur-Sen Temsilciği, dün ilçemizde yaşanan ve 5 vatandaşımızın hayatını kaybettiği olaydan duyduğu üzüntüyü dile getiren mesaj yayınladı.

SİVEREK MEMUR-SEN'DEN SAĞDUYU ÇAĞRISI
04 Nisan 2011 - 14:32

Siverek Memur-Sen Tarafından Yayınlanan Mesajda,

İki aile fertleri arasında çıkan arazi kavgasının ölümlere yol açması vicdanlı Siverek halkının yüreğini yakmıştır. Uzun süredir artık bitme noktasına geldi dediğimiz kan davalarının yeniden görülür olması, umut bağlarımızı bir kez daha kurutmuştur. Onarımı mümkün olmayan bu tür anlık, sinirsel ve hissi ölümlerin vehim sonuçlarını toplumumuz, çocuklarımız uzun süre büyük bir travma ile yaşayacaktır. Bu tür üzücü olaylar bir kez daha gösteriyor ki; toplumun çimentosu olan, kardeşlik bağlarını güçlendiren, kul hakkını üstün tutan maneviyatın yeniden inşaası şarttır.
    
İnsanlığa, bölgemize ve topraklarımıza bereket getirmesi gereken çiftçiliğin, yürek yakan, yetim bırakan olaylara sebebiyet vermesi son derece üzücü ve düşündürücüdür.  
    
Bu bağlamda tüm duyarlı sivil toplum kuruluşlarını; olayın  barışla neticelenmesi için göreve çağırıyor, her iki aileye Allahtan sabır, sükunet ve barış diliyoruz.

Siverek Gençlik Haber

Bu haber 2067 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Demirbüken'den 23 Nisan mesajı
Demirbüken'den 23 Nisan mesajı
Urfa'da 1 haftada 74 uyuşturucu satıcısı gözaltına alındı
Urfa'da 1 haftada 74 uyuşturucu satıcısı gözaltına alındı