SİVEREKLİ KADINLARIN SORUNLARI İL MECLİSİNDE TARTIŞILACAK

Mehmet SEZGİN/SİVEREKSiverekli kadınların sorunları Şanlıurfa İl genel meclisinde tartışılacak.  İlk kez İl genel meclisi bünyesinde Kadın komisyon başkanlığı

SİVEREKLİ KADINLARIN SORUNLARI İL MECLİSİNDE TARTIŞILACAK
24 Temmuz 2009 - 15:53
kurulduğunu hatırlatan AK Parti il genel meclisi üyesi Mehmet Yavuzaslan Siverek’te bulunan Çok Amaçlı Toplum Merkezi(ÇATOM) ile Kent Konseyi Kadın sorumlusu Azize Dolaş’la görüştüğünü belirtip şöyle devam etti ’’Siverek ilçesinde beş günden beridir kadın dernekleri ile görüşüyorum, amacım Şanlıurfalı kadınların ve Siverekli kadınların sorunlarının tespit edip bu sorunların çözümü için projeler üreterek kadınların sosyal yaşamda söz sahibi olmalarını sağlayıp açmayı düşündüğümüz meslek kurslarıyla kadınları iş sahibi yapıp aile bütçelerine katkı sunmaların sağlamaktır, bu amaçla Siverekli kadınlarla bire bir görüşüyorum, ayrıca önümüzde ki günlerde İl genel meclisinde Şanlıurfalı kadınların sorunları ve çözüm yolları isimli bir panel düzenlemeyi düşünüyoruz, bu konuda birleşmiş milletler Şanlıurfa temsilciliğiyle görüşüyoruz’’’dedi.
   
Yavuz Aslan il genel meclisine verdiği önergeyle Karacadağda bulunan, şu anda atıl durumda bulunan Karayolları bakım şefliğinin Siverekli ailelerin dinlene bilecekleri bir dinlence merkezi olması için çalışmalar başlattıkların, ayrıca ilçede nüfusu 1500 ile 2000 arasında bulunan köylere kanalizasyon ve alt yapı çalışması için proje hazırladıklarını’’ belirtti. 


NOT: SİTEMİZDE BULUNAN HABER, FOTOĞRAF, YAZI VB. HERTÜRLÜ MATERYAL KAYNAK GÖSTERİLSE DAHİ YAZILI İZİN OLMADAN KULLANILAMAZ. AKSİ DURUMDA HERTÜRLÜ HUKUKİ HAKKIMIZ SAKLI BULUNMAKTADIR.
Bu haber 2137 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Kalender Aşireti'nden Tüysüz'e destek
Kalender Aşireti'nden Tüysüz'e destek