SİVEREKLİ ÖZÜRLÜ SPORCULAR TEKERLEKLİ SANDALYELERİNE KAVUŞTU

MEHMET SEZGİNSİVEREK Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde bulunan Siverek engeli spor kulübü basketbol takımı tekerlekli sandalyelerine kavuştu.Sosyal riski azaltma projesi(SRAP) yerel girişimleri destekleme

SİVEREKLİ ÖZÜRLÜ SPORCULAR TEKERLEKLİ SANDALYELERİNE KAVUŞTU
10 Aralık 2006 - 16:45
programı kapsamında Siverek sosyal yardımlaşma ve dayanışma müdürlüğü tarafından temin edilen 10 adet tekerlekli bisiklet ilçe kapalı spor salonunda yapılan bir törenle hak sahiplerine teslim edildi. Yapılan törene ilçe kaymakamı Seddar Yavuz, belediye başkan Yardımcısı Ali Murat Bucak ilçe jandarma komutanı, ilçe emniyet müdürü ve çok sayıda daire amiri ve özürlü sporcu yakını katıldı.    Törende bir konuşma yapan Kaymakam Seddar Yavuz ‘’Özürlü sporcuların her konuda destekleneceklerini daha rahat bir yaşam için devletin tüm imkânlarının seferber edileceğini ‘’belirtirken belediye Başkan yardımcısı Ali Murat Bucak belediye olarak Siverek engeliler spor kulübünün destekleneceğini’’belirti.
    SRAP  kapsamında özürlü basketbol  bisikletine  kavuşan sporcular  kendilerine bu imkanı tanıyan tüm yetkililer teşekkür ettiler.10 özürlü bisikletinin yaklaşık 60 bin YTL ye mal olduğu belirtildi.

Bu haber 3077 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü