SİVEREKLİLER MISIR HALKI İÇİN NAMAZDA BULUŞTU

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde, Mısırla Dayanışma Platformu tarafından düzenlenen "Seccadeni Kap, Ağaçhan Parkına Gel" programında Mısır'daki Müslümanlar için dua edilirken, askeri cuntaya lanet yağdı.

SİVEREKLİLER MISIR HALKI İÇİN NAMAZDA BULUŞTU
02 Mayıs 2014 - 21:14



Siverekliler Mısır'daki İdam Kararlarını... paylaşan: siverekgenclik


Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde,  Mısırla Dayanışma Platformu tarafından "Seccadeni Kap, Ağaçhan Parkına Gel, Mısırlı Mazlumlar Dualarınızı Bekliyor" isimli program düzenlendi. Program saat 20.45'te, Cumhuriyet Caddesi'ndeki, Eski Ağaçhan Parkında, topluca kılınan Yatsı Namazı ile başladı.Kılınan Yatsı namazının ardından sinevizyon gösterisine geçildi.Sinevizyon gösterisinde İhvan-i Müslimin önderlerinden Muhammed Biltaci'nin kızı Şehit Esma'ya yazdığı şiir gösterildi. Programda sık sık Muhammed Mursi lehine sloganlar atılırken, darbeci cuntaya lanet yağdı.

Sunuculuğunu Eğitimci Cengiz Orhan'ın yaptığı program daha sonra Yakup Öztürk ve Süleyman Bakudan tarafından okunan Fetih Suresi ve Türkçe anlamı ile devam etti.

Programda daha sonra sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin konuşmalarına geçildi. Yapılan konuşmalarda darbeci Sisi tarafından İhvan-i Müslimin üyelerine verilen idam kararları kınandı.

Program Kasım Bakudan Hocanın yaptığı dua ile sona erdi.

M. Yerli- Y. Çakar- A.D.Uğurlu- Z. Sonbayram/ www.siverekgenclik.com

FOTO GALERİ


Bu haber 3969 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Dusak, Siverek'teki kazalarla ilgili Karayolları Genel Müdürü ile görüştü
Dusak, Siverek'teki kazalarla ilgili Karayolları Genel Müdürü ile...
Tokat'ta 5,6 büyüklüğünde deprem korkuttu
Tokat'ta 5,6 büyüklüğünde deprem korkuttu