Siverek'te 100 engelli çocuğa mont ve bot yardımında bulunuldu

Siverek Engelliler Derneği ile Rabve Vakfı iş birliği ile “çocuklar üşümesin” kampanyası ile 100 engelli çocuğa mont ve bot yardımında bulunuldu.

Siverek'te 100 engelli çocuğa mont ve bot yardımında bulunuldu
27 Kasım 2020 - 17:49

Yardımlarla ilgili açıklama yapan Rabve Vakfı Direktörü Ahmet Topçuğlu, “Çalışmalarını yakından takip ettiğimiz Siverek Engelliler Derneği’nin Başkanı Feridun Şenateş, bizlere ulaşarak Siverek’te engelli çocukların mont ve bot ihtiyaçlarını olduğunu söyledi. Rabve Vakfı olarak geçen senelerde olduğu gibi bu pandemi döneminde de engelli kardeşlerimize el uzatmanın sevincini yaşadık. Bu kış da engelli kardeşlerimiz üşümesin diye Rabve Vakfı olarak Siverek’teki engelli kardeşlerimize 100 mont ve bot hediye ettik.” ifadelerini kullandı.


Konu ile ilgili açıklama yapan Siverek Engelliler Derneği Başkanı Feridun Şenateş, “Covid-19’dan en çok biz engelliler etkileniyoruz. Bu zor zamanımızda bizlere mont ve bot yardımında bulunan Rabve Vakfı’na, Ahmet Topçuoğlu beye, Siverek’te yaşayan tüm engelli ve engelli yakınları adına çok teşekkür ediyoruz. Siverekli iş adamlarını ve tüm hayırseverleri kampanyamıza destek vermeye davet ediyoruz.” dedi.


Engelli çocuklar üşümesin kampanyasına destek vermek isteyenler Siverek Engelliler Derneği 0544 744 76 75 arayarak destek olabilirler.


www.siverekgenclik.com

Bu haber 4373 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
AK Parti Belediye Başkan Adayı Bucak, Oto galericiler sitesini ziyaret etti
AK Parti Belediye Başkan Adayı Bucak, Oto galericiler sitesini...