Siverek'te 13 milyon TL'lik eroin ele geçirildi

Siverek'te uyuşturucu tacirlerine büyük darbe..

Siverek'te 13 milyon TL'lik eroin ele geçirildi
05 Nisan 2017 - 20:57

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde gerçekleştirilen yol kontrolünde piyasa değeri yaklaşık 13 milyon TL olan 314 kilo 900 gram eroin ele geçirildi.

Edinilen bilgilere göre, Van'dan Adana'ya giden bir kamyonu Siverek girişinde durduran polis, araçta arama yaptı. Aramada piyasa değeri yaklaşık 13 milyon TL olduğu belirtilen 314 kilo 900 gram eroin ele geçirildi. Aramanın ardından araç sürücüsü gözaltına alındı.

Daha sonra olayla bağlantılı olarak Van ve Adana'da 4 şüpheli daha gözaltına alındı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Vali Güngör Azim Tuna, "Her gün binlerce kişi ve araç kontrolden geçiyor. Bunlar niçin? Suç örgütleri ve terör örgütlerinin olası silah, mühimmat veya insan unsurunu gerek ilimiz içerisine gerekse de ilimizi transit geçerek batıya doğru gitmesi ihtimaline karşı yapılan bu uygulamalarda birçok suçlu ve malzeme ele geçirildi. Tüm bunlar terör örgütlerinin Şanlıurfa'da böyle bir işe yeltenmelerine imkân bırakmadı." dedi.

Ele geçirilen uyuşturucunun piyasa değerinin yaklaşık 13 milyon TL olduğunu söyleyen Tuna, kamyon şoförünün yanı sıra 4 kişinin daha gözaltına alındığını belirtti.

(Osman Gülebak-İLKHA)


Bu haber 3031 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü