SİVEREK’TE 2 KATLI İŞYERİ YANDI

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde çeyiz malzemeleri satan iki katlı iş yerinde çıkan yangında büyük çapta maddi hasar oluştu.

SİVEREK’TE 2 KATLI İŞYERİ YANDI
13 Ocak 2015 - 10:04






ŞANLIURFA- Siverek İlçesi Seyfioğlu Caddesi üzerinde bulunan çeyiz malzemeleri satan iki katlı bir iş yerinde çıkan yangın sonucunda iş yerinde büyük çapta maddi hasar meydana geldi. Dün akşam saat 17.00 sıralarında elektrik kontağından çıktığı iddia edilen yangın sonucu bir anda iki katlı işyeri alevlere teslim oldu. İşyeri sahibinin haber vermesi sonucu olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiyenin müdahalesi ile söndürülen yangında iş yerinde büyük çapta maddi hasar meydana geldi.

Çıkan yangından elektrik kurumunu sorumlu tutan işyeri sahibi Halil Purgar, caddeleri üzerinde sık sık elektrik kesintileri yaşandığına dikkat çekerek, “ Elektrik gün boyunca 5-6 defa gidip geldi. En son elektrik gittikten sonra bizde işyerinin iki kepengini indirdik. Tek kepenk açık kaldı. Elektrik geldikten sonra bir anda kıvılcım çıktı. Kıvılcım çıktıktan sonra alev aldı. Elektrik kesintileri en son bize pahalıya neden oldu. DEDAŞ’tan şikâyetçiyim, yaklaşık 1,5 Milyon TL. zararım var. Tüm yetkilere sesleniyorum zararımı karşılansınlar” dedi.

Esnaf Ramazan Gözcü ise elektriğin gelmesinin hemen ardından bir anda işyerinin alev almaya başladığını belirterek, “ Yangın çıktığını görünce kepenkleri kırmaya başladık. İçeri girdiğimiz zaman tüm malzemeler yanmıştı. Yaklaşık 1.5 Milyon TL işyerinde zarar var. Dakikada bir elektrik kesilip, geliyor. Bunu bütün yetkililerin duymasını istiyorum, zararlarımızı karşılanmasını istiyorum” dedi

Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

FOTO GALERİ

www.siverekgenclik.com


Bu haber 4473 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü