SİVEREK'TE 23 NİSAN ÇOŞKUSU

Mehmet SEZGİN/SİVEREKŞanlıurfa’nın Siverek ilçesin 23 Nisan Ulusal egemenli ve çocuk bayramının 88. yılı çeşitli törenlerle kutlandı. İlk tören saat 00:09' da Cumhuriyet alanında

SİVEREK'TE 23 NİSAN ÇOŞKUSU
25 Nisan 2008 - 07:57
saygı duruş istiklal marşının okunmasının ardında Törene katılan ilçe Kaymakamı Kemal Yıldız,107 Topçu alay komutanı kurmay Albay Baki Kavun, Belediye Başkan Vekili Mustafa Hivi Abikoğlu ve çok sayıda daire amiri katıldı. Atatürk heykelinde çelenklerin bırakılmasının ardından Firkan Tüysüz Şehir stadyumunda düzenlenen ve tüm ilköğretim okullarının katıldığı tören düzenledi. İlçe Kaymakamı Kemal Yıldız burada yaptığı konuşmada 23 Nisan Ulusal egemenlik ve çocuk bayramının anlam ve önemini belirten konuşmalar yaparak 23 Nisan şenliklerine katılan çocukların ve halkın bayramını kutladı. Törenlere de Zübeyde Hanım ana okulu öğrencilerinin gösterileri büyük beğeni kazandı.Törene katılanlar anasınıfı öğrencilerini ayakta alkışladı.
          23 Nisan ulusal egemenlik  ve çocuk bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen gençlik koşusuna  katılanlara çeşitli armağanlar la birlikte madalya ve kupaları verildi.
       Okulların gösterilerinin ardından geçit töreniyle stadyum da ki kutlamalar son buldu.
Bu haber 2456 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
AK Parti Belediye Başkan Adayı Bucak, Oto galericiler sitesini ziyaret etti
AK Parti Belediye Başkan Adayı Bucak, Oto galericiler sitesini...