Siverek'te 3 adet uzun namlulu tüfek ele geçirildi

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde jandarma tarafından bir ev ve eklentilerine düzenlenen operasyonda 3 adet uzun namlulu piyade tüfeği ele geçirildi, operasyonla ilgili bir kişi tutuklandı.

Siverek'te 3 adet uzun namlulu tüfek ele geçirildi
09 Ekim 2019 - 05:27

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı tarafından Siverek ilçesinde E.Ö isimli şahsın ev ve eklentilerinde yapılan aramalarda 3 adet uzun namlulu piyade tüfeği ele geçirildi. Jandarma tarafından gözaltına alınan E.Ö çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.


 Konu ile ilgili İl Jandarma Komutanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Silah ve Mühimmat Kaçakçılığına yönelik yapılan çalışmalar neticesinde; 3 Ekim 2019 tarihinde, Adli Makamlardan alınan arama kararına istinaden Siverek ilçesi, Y. Mahallesi'nde, E.Ö. isimli şahsın ev ve eklentileri ile aracında arama yapılmıştır. Yapılan arama sonucunda, gizlenmiş vaziyette bir adet 7.62 mm. çapında AK47 kaleşnikof piyade tüfeği ile 2 adet 5.56 mm. çapında M16 COLT marka piyade tüfeği olmak üzere toplam 3 adet uzun namlulu piyade tüfeği ele geçirilmiştir. Bahse konu Silah ve Mühimmat Kaçakçılığı suçundan E.Ö. isimli şahıs yakalanarak gözaltına alınmıştır. Şüpheli şahıs işlemlerin tamamlanmasını müteakip 4 Ekim 2019 tarihinde çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir." denildi.


www.siverekgenclik.com

Bu haber 3591 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Kalender Aşireti'nden Tüysüz'e destek
Kalender Aşireti'nden Tüysüz'e destek