SİVEREK'TE ASAYİŞ

HABER MERKEZİ/SİVEREK-OTOBÜSTE 190 KARTON GÜMRÜK KAÇAĞI SİGARA ELE GEÇİRİLDİ-12 BÜYÜKBAŞ HAYVANININ KAYIP OLDUĞU İDDİASI

SİVEREK'TE ASAYİŞ
21 Aralık 2011 - 23:55
OTOBÜSTE 190 KARTON GÜMRÜK KAÇAĞI SİGARA ELE GEÇİRİLDİ

Şanlıurfa’nın Siverek İlçesinde Jandarma Ekiplerinin yol kontrol ve denetimlerinde bir yolcu otobüsünde yapılan aramada 190 karton kaçak sigara ele geçirildi.

Edinilen bilgilere göre Diyarbakır yolu 12. kilometresinde yapılan yol kontrol ve denetimlerinde bir yolcu otobüsünde yapılan aramada otobüste yolcu olarak bulunan Uğur A'ya ait 3 valiz ve 1 kolide yapılan aramada gümrük kaçağı 190 karton sigara ele geçirildi. Uğur A. isimli şahıs yakalanarak gözaltına alınarak hakkında yasal işlem başlatıldı.

12 BÜYÜKBAŞ HAYVANININ KAYIP OLDUĞU İDDİASI

İlçeye bağlı Başbük Köyünde ikamet eden E.Ç. isimli şahıs Jandarma Komutanlığına başvurarak evlerinin yanında bulunan ahırda bulunan 15 adet büyükbaş hayvanlarından 12 adetini barınakta olmadığını iddia ederek kayıp hayvanlarının bulunması için jandarmadan yardım istedi.

Jandarma ekipleri olayla ilgili ikamette yaptığı araştırma ve inceleme sonucunda ahırın kapısında her hangi bir zorlama meydana gelmediği, kayıp 12 adet Büyükbaş havanların bulunması için bölgede arama çalışması başlatıldıı. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği belirtildi.








Bu haber 3351 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü