Siverek'te Basın Ve İnternet Yayıncılığı Zirvede

Siverek hem internet yayınlarıyla hem de gazete yayıncılığı ile örnek olmaya devam ediyor Şanlıurfa’nın Siverek ilçesi, hem internet yayıncılığı hem de gazete yayıncılığı ile bölgede bulunan ilçelere nazaran önde gitmeye devam ediyor. Siverek’te son olarak “Siverek Times” gazetesi 1 Ocak’tan

Siverek'te Basın Ve İnternet Yayıncılığı Zirvede
11 Ocak 2008 - 08:13
itibaren hizmet vermeye başlamasıyla Siverek Basını daha da kuvvetlenmeye başladı.Daha öncede ilçede İrfan, Siverek Haber,Fırat’ın Sesi, gazete63 yayınları hizmet veriyordu.Ayrıca Siverek basını, internet yayıncılığı ile ilçe dışında bulunan hemşerilerine ulaşmayı sağlıyor.
Ayrıca www.siverek.org  , www.siverekhalkoyunlari.com  gibi siteler de ilçe dışında yaşayan hemşerilerinin kültürel alandaki boşluklarını doldurmayı hedefliyor.
Bunun yanında Siverek’in kalkınmasında ve modern bir şehir haline gelmesinde büyük pay sahibi olan ve başkanlığını Koçali AYMAZ’ın yaptığı, Siverek’i il Yapma Ve Kalkındırma Derneği de web sitesi olan www.siverekili.org sitesiyle faaliyetlerini tüm kamuoyuna duyurmayı hedefliyor.
Bu haber 2802 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te ASM'den hırsızlık yapan 2 şüpheli tutuklandı
Siverek'te ASM'den hırsızlık yapan 2 şüpheli tutuklandı
Malatya'da 4,3 büyüklüğünde deprem
Malatya'da 4,3 büyüklüğünde deprem