SİVEREK'TE BULUNAN SİVİL TOPLUM KURULUŞLARININ KÖPRÜLÜ KAVŞAK TALEBİ

Mehmet SEZGİN/SİVEREKŞanlıurfa’nın Siverek İlçesinde bulunan Sivil Toplum Kuruluşları yapımı devam eden Şanlıurfa-Diyarbakır Duble Yol

SİVEREK'TE BULUNAN SİVİL TOPLUM KURULUŞLARININ KÖPRÜLÜ KAVŞAK TALEBİ
11 Ekim 2009 - 19:38
inşattı Siverek bölümünde köprülü kavşak yapılmasını talep ettiler.
      
Siverek’te bulunan Siverek’i Vilayet yapma ve Kalkındırma Dernek Başkanlığı, Siverek Gıda Maddeleri Odası Başkanı Vahit Sevdalı, Siverek Madeni Eşya Esnaf ve Sanatkârları Odası Başkan Hacı İnan, Kuyumcular Odası Başkanı Ayhan Ekini imzasıyla Karayolları Genel Müdürlüğüne Karayolları 9 Bölge Müdürlüğüne gönderdikleri ortak dilekçede özetle şöyle denildi’’Kurumunuzun ülkemizde yaptığı duble yol çalışmalarını hayranlıkla izlemekteyiz. Siverek-Diyarbakır bölümünün büyük bölümünün bitirilerek hizmete açılmış olması yolculuğun çok daha rahat ve güvenli yapılmasına vesile olmuştur. İçtenlikle kutluyor ve başarılarınızın devamını diliyoruz. 
           
Kurumunuzun başarısı ülkemizin kalkınmasında çok önemli yer aldığını ifade etmek isteriz.
           
Önümüzdeki günlerde duble yol inşaatının Siverek- Hilvan bölümü bölümünün ihalesi yapılacağı duyumunu almış bulunmaktayız. Elbette ki bu bilgi bizleri memnun etmiştir.
           
Ancak Siverek içerisinde geçen Diyarbakır-Şanlıurfa karayolunun kent merkezindeki Şirinkuyu kavşağında üst veya alt geçit yapılmadığı için meydana gelen trafik kazalarında 30 civarında vatandaşımızı kaybetmenin üzüntüsünü yaşamıştık.
           
Kurumunuzdan tek talebimiz ihalesi yapılacak Siverek-Hilvan duble yolun 5-6. km de ihalesi yakın zamanda yapılan 200 yataklı Siverek Devlet Hastanesi kavşağına Köprülü kavşağın yapılamasıdır.
           
Bu talebimizin ana gayesi ihalesi yakın zamanda yapılacak olan duble yol ve 200 yataklı Devlet Hastanesi hizmete açıldığında geçmişte Şirinkuyu kavşağında meydana gelen can kayıplarının ve acıların yaşanmaması için olduğunu ifade etmek istiyoruz’’dediler
Bu haber 3083 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması