SİVEREK'TE CADDELER ÇİÇEK AÇTI

Siverek Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü seralarda yetiştirilen yaklaşık 10 bin adet mevsimlik çiçeği ilçedeki çeşitli alanlara dikti.

SİVEREK'TE CADDELER ÇİÇEK AÇTI
22 Temmuz 2014 - 09:42

Siverek Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü seralarda yetiştirilen yaklaşık 10 bin adet mevsimlik çiçeği ilçedeki çeşitli alanlara dikti. Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne bağlı 15 kişilik bir ekiple parklar, ana arterlerdeki refüjler ve kavşaklar yeşillendirilirken, mevcut parkların bakımları da yapılıyor.

Siverek Belediyesi Park ve Bahçeler müdürlüğü, ilçenin değişik semtlerinde bulunan parklar ile ana caddelerin refüjlerine 10 bin adet Vinca mevsimlik çiçek 500 adet gül, 240 dut ağacı, 100 adet tespih çiçeğinin ekimi gerçekleştirildi. 60 adet Kurtbağrı, 50 addet ıhlamur ağacı ile çiçek ekimi yapılmaya başlandı.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nün çalışmalarıyla kentin güzel bir görünüme kavuştuğunu ifade eden Başkan Yılmaz, özellikle gençlere seslenerek, "Şehrimizi sevelim, kirletmeyelim, kamu malına zarar vermeyelim ve çevremizi temiz tutalım’’ dedi

Belediye Başkanı Avukat Resul Yılmaz, daha güzel ve çağdaş bir Siverek’te vatandaşlarımızın yaşamlarını en iyi şekilde sürdürmeleri için her yönüyle hizmetlerin devam edeceğini söyledi.

Haber Merkezi


Bu haber 3246 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması