SİVEREK'TE DEMOKRAT PARTİ KADINLAR SEÇİM BÜROSU AÇILDI

Mehmet SEZGİN/SİVEREKŞanlıurfa’nın Siverek ilçesinde Demokrat Parti(DP) Kadın Seçim Bürosu Belediye Başkanı Ali Murat Bucak’ın Eşi Hatice Dilvin Bucak

SİVEREK'TE DEMOKRAT PARTİ KADINLAR SEÇİM BÜROSU AÇILDI
28 Şubat 2009 - 17:48
katılımıyla açıldı. Seçim bürosunun açılışına belediye meclis Adayı olana Azize Dolaş ile Fatime Sun Dağlı ve kadın kolları başkanı Nilay Demirkapı ile yaklaşık 200 partili kadın açılışa katıldı.
   
Hasan Çelebi Mahallesi Doktor Fuat Kılıç Caddesi üzerinde açılan seçim bürosu Siverek’te ilk kez kadınların açtığı seçim bürosu olarak ta dikkat çekiyor.
  
Açılıştan bir konuşma yapan belediye başkanının Eşi Dilvin Bucak "Kadınların yaşamın her alanında olduğu gibi siyaset arenasında da daha aktif mücadele etmeleri yaşama önemli bir katkı sunacağı inancındayız’’ dedi.
    
Açılışa katılan Belediye meclis Üye Adayı Azize Dolaş yaptığı açıklamada "Partimizin DP Siverek teşkilatı olarak ilk kez iki bayanı belediye meclis üyesi adayı gösteren Başkanımız Ali Murat Bucak’ın Kadınlara ne kadar değer verdiğinin göstergesi olarak düşünüyorum. Biz partili kadınları bir arada toplamak ve fikirlerimizi paylaşmamız için açılan seçim brosuna Tüm Siverek’li bayanları bekliyoruz’’ dedi.
      
Akşam saat: 18:00 açılan DP kadınlar seçim bürosuna yaklaşık 200 kadın katıldı.


Bu haber 2493 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması