SİVEREK'TE EĞİTİME KATKI SUNANLARA PLAKET VERİLDİ

Mehmet SEZGİN/SİVEREKŞanlıurfa’nın Siverek İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yılsonu etkinliği kapsamında eğlence

SİVEREK'TE EĞİTİME KATKI SUNANLARA PLAKET VERİLDİ
06 Haziran 2010 - 15:16
düzenledi.
  
Anadolu Lisesi bahçesinde düzenlenen etkinliğe İlçe Kaymakamı Kemal Yıldız, 107. Topçu Alay Komutanı Kurmay Albay Fatih Övünç, Cumhuriyet Başsavcısı Önder Yeniçeri, İl Milli Eğitim Müdürü Hanifi Şahin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Lütfü Balkır, daire amirleri ile çok sayıda öğretmen katıldı.
        
Gecenin açılış konuşmasını yapan İlçe Kaymakamı Kemal Yıldız "Öğretmenlerin özveriyle hizmet verdiklerine dikkat çekerek, Siverek’te son dönemlerde eğitim alanında iyi şeylerin yapıldığına, bu gece öğretmeler tarafından kendisini plaketle ödüllendirilmesini çok güzel bir duygu olduğunu’’ anlattı 
         
Konuşmaların ardından, Siverek’te Eğitime katkı sunan İl Milli Eğitim Müdürü Hanifi Şahin, Kaymakam Kemal Yıldız, 107. Topçu Alay Komutanı Kurmay Albay Fatih Övünç, Cumhuriyet Başsavcısı Önder Yeniçeri, Ticaret Odası Başkanı Ahmet Ersin Bucak, Siverek’i Vilayet Yapma ve Kalkındırma Dernek Başkanı Koçali Aymaz ile Aralarında Anadolu Ajansı Yurt Muhabiri Şükrü Dolaş, Doğan Haber Ajansı Muhabiri Mehmet Sezgin ve İHA muhabiri Nazlı Nomer'e eğitime yaptığı  katkılardan dolayı plaket verildi.
       
Gecede sanatçı Azat’ın birbirinden güzel parçalarıyla eğelenen öğretmenler, felekten bir gece çaldılar. Öğretmenler geç saatlere kadar gönüllerince eğlendiler.
Bu haber 1826 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Bucak, taziye evlerinde yemek uygulamasına son verdi
Başkan Bucak, taziye evlerinde yemek uygulamasına son verdi
Siverek BILSEM Siverek'in yüz akı olmayı sürdürüyor
Siverek BILSEM Siverek'in yüz akı olmayı sürdürüyor