Siverek'te fakir aileler yararına kermes açıldı

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde geliri fakir ailelere bağışlanmak üzere yemek, tatlı, ayakkabı, giyim ve süs eşyalarının satışa sunulduğu kermes açıldı.

Siverek'te fakir aileler yararına kermes açıldı
27 Eylül 2018 - 20:57

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde faaliyet gösteren sosyal, kültürel, eğitim ve yardım çalışmaları ile Siverek halkının teveccühünü kazanan Siverek ikra Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından geliri fakir ailelere bağışlanmak üzere hayır kermesi açıldı.

Siverek Hasan Çelebi Camii önünde bulunan parkta açılan kermeste yemek, tatlı, ayakkabı, giyim ve süs eşyalarının satışa sunuldu. Kermesin 4 pazar günü akşama kadar süreceğini belirten Siverek ikra Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Dernek Başkanı Abdulgafur Karaca, " Her ay düzenli olarak fakir ailelere yardımda bulunuyoruz. Ülkemizde yaşanan ekonomik krizden dolayı her ay düzenli olarak yardımda bulunduğumuz ailelerin ihtiyaçlarını karşılamakta zorluk çekiyoruz. Yapılan yardım çalışmalarımıza destek olmak amacıyla 4 gün sürecek hayır kermesi açtık. Kermeste hanım kardeşlerimiz tarafından hazırlanan mahalli yemek ve tatlılar, giyim, ayakkabı ve süs eşyalarını satışa sunduk. Kermesimize destek sunan herkese çok teşekkür ediyorum" dedi.

www.siverekgenclik.com




Bu haber 2177 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü