SİVEREK'TE FİLM GİBİ HIRSIZLIK OLAYI

Mehmet SEZGİN/SİVEREKŞanlıurfa’nın Siverek İlçesinde filmeri aratmayacak bir hırsızlık olayı yaşandı.   İlçenin Kale Mahallesi Cumhuriyet Caddesinde bulunan kuyumcu dükkanına 50 cm. lik

SİVEREK'TE FİLM GİBİ HIRSIZLIK OLAYI
30 Ağustos 2009 - 20:13
taş duvarı delip kasayı oksijen tüpü ile delen hırsızlar kuyumcu dükkanında bulunan kasadan 3 kg altın ile 15 bin TL nakit parayı alarak kayıplara karıştılar.
   
Kuyumcu dükkanı bitişiğinde bulunan beyaz eşya servisinin deposuna giren hırsızlar depo içinde kuyumcu dükkanının duvarını delerek  kuyumcu dükkanının içinde duvara yapışık olan kasaya ulaşan hırsızlar  kasayı oksijen tüpü ile delerek kasa içinde bulunan yaklaşık 3 kg altın ile 15 bin TL parayı aldı. Pazar günü olduğu için dükkan açmayan işyeri sahibi Ö.E.(35) komşusunun dükkanı açıp haber vermesiyle soyulduğunu anladı. Olay yerine gelen polis ekipleri  olay yerinde inceleme yaparak parmak izi alırken olay ile ilgili soruşturma başlatıldı.
  
Kuyumcular odası başkanı Ayhan Ekinci olay karşısında büyük bir üzüntü duyduğunu belirterek olayın çok profesyonel bir şekilde gerçekleştiğini faillerinin bir an önce bulunmasını istedi.
Bu haber 2440 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması