SİVEREK'TE HACI ADAYLARINA SEMİNER VERİLDİ

Lütfü YALGI/SİVEREKŞanlıurfa’nın Siverek İlçesinde İlçe Müftülüğü tarafından Diyanet İşleri Bakanlığı ve özel şirketlerle beraber Hacca gidecek olan hacı

SİVEREK'TE HACI ADAYLARINA SEMİNER VERİLDİ
20 Eylül 2011 - 05:36
adaylarına seminer verildi.

İlçenin Hürriyet Caddesi üzerinde bulunan Sulu Camiinde verilen seminer ilçe Müftülüğünde görevli İlçe Vaizi Allaaddin Türkoğlu tarafından hacı adaylarına hacda dikkat edilmesi ve yapılması gereken kurallar anlatıldı.

Seminerde hacı adaylarına bilgi veren müftülükte görevli İlçe Vaizi Alladdin Türkoğlu yaptığı konuşmada şunları kaydetti ’’ilçemiz ve kırsalında bu yıl hac ibadetini yerine getirecek olan hacı adaylarına hacda uyulması gereken kurallar hakkında bilgi aktardık. Hacı adaylarının yolculuk esnasında evraklarının eksik olmaması, giyim kuşamlarına dikkat etmeleri, hacda ibadetlerini ve temizliklerini kimseyi rahatsız etmeyecek şekilde uygulamaları ve hacca kaldığı süre içinde israftan kaçınmaları konularında uyarılarda bulunduk" dedi.

Öte yandan hacı adaylarının pazartesi gününden itibaren hastalıklara karşı aşı yaptırılması için ilçe Sağlık Grup Başkanlığına başvurmaları gerekiyor.






Bu haber 2190 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek Belediye Başkan Yardımcıları belli oldu
Siverek Belediye Başkan Yardımcıları belli oldu
Siverek'te dereye giren 2 çocuk boğulma tehlikesi geçirdi
Siverek'te dereye giren 2 çocuk boğulma tehlikesi geçirdi