SİVEREK'TE İLK BAYAN GARSON

Mehmet SEZGİN/SİVEREKŞanlıurfa’nın Siverek ilçesinde yaklaşık bir ay önce tarihi cudi paşa hanında açılan cafede ilk kez bayan garson çalışıyor.      Kahraman Maraş dondurmalarının satıldığı cafede çalışan garson kızlar

SİVEREK'TE İLK BAYAN GARSON
08 Temmuz 2008 - 21:40
yöresel kıyafetleri ile müşterilere servis yapıyor.
      Cafe işletmecisi Akif Terliksiz (40) yeni açtığım cafede çalışan erkek garsonların yanı sıra 3 tane bayan personel işe aldım.
     Siverek’te bayan garson şu ana kadar yoktu. Bu durum dikkatimi çekti cafeyi açarken  3 tane bayan garson işe aldım bayan garsonlar müşterilerimizin dikkatini çekiyor ‘’ dedi.
       Lise öğrenimini tamamlamadığını  maddi imkânsızlıklar yüzünden okumayı bıraktığını belirten  Pınar Yükkaldıran (16)  babam işsiz olduğu için maddi imkânlarımız kısıtlı aile bütçesine katkıda bulunmak için bayan garson arayan Cafede garsonluk yapmaya karar verdim.
        Siverek’te hiçbir iş yerinde ve Cafede bayan çalışmadığı için  ailem ilk günlerde karşı çıktı. Ailemi ikna edip çalışmaya başladım. Benim çalıştığımı gören iki arkadaşım da gelip işe başladı. Cafede garsonluk yaparak aylık 450 YTL maaş alıyorum dedi.
       Kahramanmaraş yöresine ait yöresel kıyafetlerle garsonluk yapan garson kızlar aile bütçesine katkıda bulundukları için oldukça mutlu olduğunu belirttiler.


Bu haber 3947 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü