SİVEREK'TE KAÇAK SİGARA VE ESRAR OPERASYONU

Haber Merkezi-SİVEREK’TE KAÇAK SİGARA VE ESRAR OPERASYONU-KÜÇÜK ÇOCUKLARIN POŞETİNDEN ESRAR ÇIKTI- 27 KG ESRAR ELE GEÇİRİLDİ

SİVEREK'TE KAÇAK SİGARA VE ESRAR OPERASYONU
06 Eylül 2011 - 10:55
SİVEREK’TE KAÇAK SİGARA VE ESRAR OPERASYONU

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde bayram mesaisinde polis ve jandarma esrar ve kaçak sigara operasyonu başlattı. Yapılan çalışmalarda ilçenin selim pınar mahallesinde bir araca yönelik yapılan operasyonda 19 AN 672 plakalı binek otoda inceleme yapan polis ekipleri araç için gizlenmiş vaziyette 2 kg esrar ele geçirdi. Araçta bulunan A. O. U.ve İ. Ç. isimli şahıslar göz altına alınırken E. E. isimli şahsın olay yerinde kaçtığı ve yakalanması için çalışma başlattı belirtildi.
Öte yandan aynı mahallede yapılan ikinci bir araca yönelik operasyonda 72 EA 889 plakalı minibüste yapılan aramada aracın içinde bin adet kaçak sigara ele geçirildi. Olayla ilgili araç sürücüsü Ş. A. göz altına alınırken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.



KÜÇÜK ÇOCUKLARIN POŞETİNDEN ESRAR ÇIKTI.


Şanlıurfa Diyarbakır karayolunda ilçe küçük sanayi sitesi yakınlarından durumlarından şüphelenen S. Y. ile C. K. isimli çocuklar polisi fark edince ellerinde poşeti atıp kaçmaya başladı. Çocukları kısa sürede yakalayan polis ekipleri şahıslar tarafından atılan iki poşetin içinde toplam 490 gram toz esrar ile 1.645 gram kubar esrar ele geçirdi.18 yaşında küçük olan çocuklar ilçe emniyet müdürlüğü çocuk şubeye teslim edilirken olayla ilgilşi soruşturma başlatıldı.

27 KG ESRAR ELE GEÇİRİLDİ


Şanlıurfa’nın Siverek ileçsinde Şanlıurfa Diyarbakır karayolu selimpınar mahallesinde yol uygulaması yapan polis ekipleri Diyarbakır istikametinden gelmekte olan 12 AK 277 plakalı araçta arama yaptı.Yapılan aramada araç içerisinde motor kısmında gizlenmiş vaziyette 27. kg 23 gram kubar esrar ele geçirdi. Konuyla ilgili araçta bulunan M.A. G. göz altına alınırken olayla ilgili soruşturma başlattı.

Bu haber 2774 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Demirbüken'den 23 Nisan mesajı
Demirbüken'den 23 Nisan mesajı
Urfa'da 1 haftada 74 uyuşturucu satıcısı gözaltına alındı
Urfa'da 1 haftada 74 uyuşturucu satıcısı gözaltına alındı