Siverek'te Kaymakam ve Belediye Başkanından maske denetimi

Siverek’te Kaymakam ve Belediye Başkanından maske denetimi yaptı.

Siverek'te Kaymakam ve Belediye Başkanından maske denetimi
12 Eylül 2020 - 13:40

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde korona virüs salgın riskine karşı ilçe prokolünden sıkı denetim. Sabah saatlerinde denetim ekipleri ilçe merkezinde farklı noktalarda denetimlerini sürdürürken İlçe Kaymakamı Mustafa Çiftçiler, Belediye Başkanı Şeyhmus Aydın, ilçe emniyet müdürü Özer Bilgehan ve jandarma komutanı Mustafa Deniz ile birlikte denetimlere katılarak vatandaşların maske, mesafe ve hijyen kuralların uymaları konusunda uyarılarda bulundu.


İlçe merkezinde eş zamanlı olarak Polis, Zabıta ve Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri ile birlikte başlayan denetimler gün boyu devam etti.


İlçenin Güney mahallesinde bulunan semt pazarındaki esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek maske, mesafe ve hijyen kurallarına uymaları konusunda uyarılarda bulunan İlçe kaymakamı Mustafa Çiftçiler, Belediye Başkanı Şeyhmus Aydın ve beraberindeki heyet daha sonra Siverek - Şanlıurfa karayolu üzerine bulunan sanayi sitesini ziyaret etti.


Sanayi esnafını gezen Kaymakam Mustafa Çiftçiler ve Belediye Başkanı Şeyhmus Aydın, salgın riskine karşı önlemlerin önemi anlatarak hem kendilerinin hem de çalışanlarının maske takmaları konusunda uyarılarda bulundu.


Konuyla ilgili açıklamada bulunan Belediye Başkanı Şeyhmus Aydın; İlçemiz genelinde ekiplerimiz maske, mesafe ve hijyen denetimlerini sürdürürken, ilçe kaymakamız, emniyet müdürümüz ve jandarma komutanımız ile birlikte semt pazarını ve sanayi esnafımızı ziyaret ettik, vatandaşlarımızın dikkat etmesi gereken kurallar konusunda uyarılarda bulunduk ve esnaflarımızın bir çoğunun kurallara riayet ettiği görmek bizleri sevindirdi. Salgın riskine karşı tedbirimizi elden bırakmamız lazım” dedi.

Bu haber 3819 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Kalender Aşireti'nden Tüysüz'e destek
Kalender Aşireti'nden Tüysüz'e destek