SİVEREK'TE MOTOSİKLET KAZASI: 1 ÖLÜ

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde meydana gelen motosiklet kazasında 1 kişi hayatını kaybetti.

SİVEREK'TE MOTOSİKLET KAZASI: 1 ÖLÜ
09 Temmuz 2014 - 07:12

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde meydana gelen motosiklet kazasında 1 kişi hayatını kaybetti. Alınan bilgilere göre, Mahmut. K idaresindeki 63 EP 803 plakalı motosiklet, sürücüsü henüz öğrenilmeyen 80 KM 374 plakalı saman yüklü kamyonete arkadan çarparak kamyonun altına girdi. Kazayı gören vatandaşlar durumu sağlık ve polis ekiplerine bilgi verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Mahmut K.'nın hayatını kaybettiğini belirledi. Kazaya karışan kamyonet sürücüsü ise olay yerinden kaçarak kayıplara karıştı.

Kaza yerine gelen motosiklet sürücüsünün yakınları ise sinir krizleri geçirerek, taş ve sopalarla kamyonete saldırarak camlarını kırdı. Olay yerinde güvenlik önlemi alan polis ekipleri ise, aileyi sakinleştirmek için uğraştı. Hayatını kaybeden Mahmut K. cenazesi cenaze aracı ile Siverek Devlet hastanesi morguna kaldırıldı. Kazayla ilgili polis ekipleri, olay yerinden kaçan kamyonet sürücüsünün kimliğini belirmek için çalışmalar başlattı.

MAHALLE SAKİNLERİ KAZAYI PROTESTO ETTİ

Kazanın meydana geldiği alanda bulunan vatandaşlar ise trafik ışıklarının bulunmaması yüzünden bu tür kazaların sürekli meydana geldiğini, yaşanan kazalarda öğrencilerin, çocukların ve yayalar öldüğünü belirterek, kara yolunda önlem alınmasını istediler.

www.siverekgenclik.com


Bu haber 4185 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Demirbüken'den 23 Nisan mesajı
Demirbüken'den 23 Nisan mesajı
Urfa'da 1 haftada 74 uyuşturucu satıcısı gözaltına alındı
Urfa'da 1 haftada 74 uyuşturucu satıcısı gözaltına alındı