SİVEREK’TE ÖĞRENCİLERE 300 KUR’ANI KERİM DAĞITILDI

Diyarbakır ve Değerlerini Koruma Derneği tarafından Siverek Çok Programlı Lisesi’nde düzenlenen tören ile 300 Kur’anı kerim dağıtıldı.

SİVEREK’TE ÖĞRENCİLERE 300 KUR’ANI KERİM DAĞITILDI
13 Haziran 2014 - 16:10

ŞANLIURFA- Siverek Çok Programlı Lisesi tarafından 2013-2014 Eğitim – Öğretim yılının sonunda okul bahçesinde düzenlenen tören ile Diyarbakır ve Değerlerini Koruma Derneği tarafından başlatılan “Öğrenciler Kur’ansız Kalmasın” kampanyası ile öğrencilere 300 adet Kur’anı Kerim dağıtıldı. Programa Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz, Siverek İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yeşiltaş, Siverek Müftüsü Ahmet Hilmi Yazar, Diyarbakır ve Değerlerini Koruma Derneği Başkanı Recep İdikut, öğretmenler, öğrenciler ve öğrenci velileri katıldı.

Programda konuşan Diyarbakır ve Değerlerini Koruma Derneği Başkanı Recep İdikut amaçlarının Kur’anı Kerim’in okunup anlaşılması olduğunu belirterek bu kapsamda yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Program sonunda Diyarbakır ve Değerlerini Koruma Derneği Başkanı Recep İdikut tarafından Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz, Siverek İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yeşiltaş, Siverek Müftüsü Ahmet Hilmi Yazar’a içerisinde çeşitli kitapların bulunduğu set hediye edildi.

www.siverekgenclik.com


Bu haber 2568 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te dereye giren 2 çocuk boğulma tehlikesi geçirdi
Siverek'te dereye giren 2 çocuk boğulma tehlikesi geçirdi
Siverek Belediye Başkan Yardımcıları belli oldu
Siverek Belediye Başkan Yardımcıları belli oldu