SİVEREK'TE ÖĞRENCİLERE TABLET DAĞITILDI

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde Fatih projesi kapsamında ilçede bulunan Anadolu liselerinde 9.sınıflarda okuyan bin 943 öğrenci ve 265 öğretmene tablet bilgisayar dağıtılmaya başlandı.

SİVEREK'TE ÖĞRENCİLERE TABLET DAĞITILDI
10 Nisan 2014 - 09:51

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde Fatih projesi kapsamında ilçede bulunan 7 Anadolu lisesinde 9.sınıflarda okuyan bin 943 öğrenci ve 265 öğretmene tablet bilgisayar dağıtılmaya başlandı.

İlçenin Mustafa Kemal Anadolu Lisesinde, Siverek Kaymakamı Hamza Erkal ve Siverek İlçe Milli Eğitim Müdürü Suat Yapıcı’nın katılımı ile öğrencilere tablet dağıtıldı. Siverek Kaymakamı Hamza Erkal öğrencilere yönelik yaptığı konuşmada öğrencilerin tabletleri sayesinde kitaplardan kurtulduğuna vurgu yaparak öğrencilere çalışmalarında başarılar diledi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Suat Yapıcı, burada öğrencilere yönelik yaptığı açıklamada; "Tabletlerinizle artık okula gidip geleceksiniz. Fatih projesinin büyük amacı bilgiye daha rahat ulaşmanızdır. Tahtamız vardı, bilgisayarımız ile birlikte bilgi tabletlerinizde olacak dedi. Ayrıca öğrencilere uyarıda bulunan Yapıcı, tabletlerinizi sadece bilgi amaçlı kullanmanız ve tabletlerinizi korursanız seviniriz ifadelerinde bulundu.

www.siverekgenclik.com







Bu haber 3779 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te dereye giren 2 çocuk boğulma tehlikesi geçirdi
Siverek'te dereye giren 2 çocuk boğulma tehlikesi geçirdi
Siverek Belediye Başkan Yardımcıları belli oldu
Siverek Belediye Başkan Yardımcıları belli oldu