SİVEREK'TE POLİS HAFTASI ETKİNLİKLERİ DEVAM EDİYOR

Mehmet SEZGİN/SİVEREKSiverek İlçe Emniyet Müdürlüğü Polis Teşkilatı’nın 166. yıldönümünü çeşitli etkinliklerle kutluyor.

SİVEREK'TE POLİS HAFTASI ETKİNLİKLERİ DEVAM EDİYOR
08 Nisan 2011 - 21:55
İlçe Emniyet Müdürü Özcan Kara ve beraberindeki polisler, İlçe Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu ile Belediye Başkanı Ali Murat Bucak, Cumhuriyet Başsavcısı Önder Yeniçeri ile bazı kurum amirlerini makamında ziyaret ederek çiçek ve plaket takdim ettiler.
Kaymakamlık makamı ziyaretinde ilçe emniyet müdürü Özcan Kara teşkilatına verdiği destekten dolayı İlçe Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu ile Belediye Başkanı Bucak’a teşekkür ederek hafta boyunca yapacakları etkinlikler hakkında bilgi verdi.

Polis Teşkilatı’nın vatandaşın can ve mal güvenliğini sağlamak gibi zor bir görev üstlendiğini belirten İlçe Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu “Bu kutsal görevi yerine getirirken, her türlü fedakârlıkta bulunan polislerimizin 166. yıldönümünü kutlar, aileleriyle birlikte nice yılları sağlık ve huzur içinde görmelerini temenni ediyorum” diye konuştu.

Polis haftası etkinlikleri kapsamında, ilçe Emniyet Müdürlüğü, hafta boyunca şehit aileleri ziyaret edecek.  Ulu camiinde İlçe Müftlüğü tarafından şehitler için mevlit okutuldu. Cudi Paşa Belediye Sosyal Tesislerinde yapılan resepsiyonla polis haftası etkinlikleri devam edecek.


Lütfü YALGI/SİVEREK





Bu haber 2285 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te dereye giren 2 çocuk boğulma tehlikesi geçirdi
Siverek'te dereye giren 2 çocuk boğulma tehlikesi geçirdi
Siverek Belediye Başkan Yardımcıları belli oldu
Siverek Belediye Başkan Yardımcıları belli oldu