Siverek'te sokağa çıkma yasağı uygulanacak mı?

Şanlıurfa’nın da aralarında olduğu 9 ilde seyahat kısıtlaması kaldırılırken kısıtlamanın kaldırıldığı illerde sokağa çıkma yasağının da kaldırıldığı konusu netleşmedi.

Siverek'te sokağa çıkma yasağı uygulanacak mı?
11 Mayıs 2020 - 20:04

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün düzenlenen kabine toplantısının ardından bu hafta 16-19 Mayıs tarihleri arasında 4 gün boyunca sokağa çıkma yasağının uygulanacağını açıkladı.


Sokağa çıkma yasağı 30 büyükşehir ve Zonguldak illerinde uygulanıyordu.


Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kararı ile geçen hafta Antalya, Aydın, Erzurum, Hatay, Malatya, Mersin ve Muğla dahil 7 ilde, seyahat kısıtlaması kaldırılmış, bu illerde hafta sonu da sokağa çıkma yasağı uygulanmamıştı.


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugünkü açıklamasında ise Adana, Diyarbakır, Mardin, Trabzon, Ordu, Denizli, Kahramanmaraş, Şanlıurfa ve Tekirdağ dahil 9 ilde, seyahat kısıtlamasının kaldırıldığını açıkladı.


Şimdi merak edilen soru ise seyahat kısıtlaması kaldırılan 9 ilde de sokağa çıkma yasağının uygulanıp, uygulanmaması oldu?


Şanlıurfa Valiliğinden aldığımız bilgilere göre bu konu hakkında net bir açıklamanın olmadığı, ilerleyen saatlerde İçişleri Bakanlığı tarafından açıklanacak genelgenin detayları ile birlikte konunun açıklığa kavuşacağı ifade edildi.


www.siverekgenclik.com


 

Bu haber 3568 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü