SİVEREK'TE SON GELİŞMELER

-AİLE İÇİ KAVGA 1 YARALI-1630 TL CİVARINDA ALTIN BİR CEP TELEFONU İLE LEPTOP ÇALINDI -İKAMETTE YANGIN

SİVEREK'TE SON GELİŞMELER
30 Ocak 2011 - 18:02
AİLE İÇİ KAVGA 1 YARALI

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde aile ferdleri arasında çıkan kavgada 1 kişi yaralandı.Edinilen bilgilere göre; ilçenin Hasan Çelebi mahallesinde yaşayan aynı aileden M.N. H,M.V. H,N.H nedeni belli olmayan bir sebepten dolayı H.G isimli şahsı taş ve sopalarla yaraladı. Yaralı, Siverek Devlet Hastanesine Kaldırılarak tedavi altına alınırken kavgayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

AYNI GECE İKİ AYRI EVDE GERÇEKLEŞEN HIRSIZLIK OLAYINDA 1630 TL CİVARINDA ALTIN BİR CEP TELEFONU İLE LEPTOP ÇALINDI


İlçenin Abdalağa Mahallesinde Ö.R isimli vatandaşın  ikamettin de gerçekleşen hırsızlık olayıyla ilgili ismi öğrenilemeyen ikamet sahibi emniyet yetkililerine bilgi vermesi üzerine olay yerine gelen ekipler, evde yaptıkları incelemede evde bulunan yaklaşık değeri 1.630 TL olan altınların kimliği belirsiz kişi veya kişilerce çalındığı çalındığı tespit edildi. Ev sahibi altınlarını çalan kişi veya kişilerden şikâyetçi oldu.

Bu arada aynı gece ilçenin Şairibrahim Rafet mahallesindeki eve giren kişi veya kişiler evde bulunan bir leptop ile cep telefonunu çaldı.

Emniyet güçleri her iki hırsızlık olayıyla ilgili soruşturma başlattı.

İKAMETTE YANGIN

İlçenin Haliliye mahallesinde yaşayan A. B. isimli vatandaşın evinde yangın olduğu yönünde emniyet müdürlüğüne ihbar gelmesi üzerine olay Belediye itfaiye ekiplerine bildirilerek itfaiyenin yangına zamanında müdahalesiyle yangın büyümeden kontrol altına alındı.  Yangından sonra evde yaptıkları incelemede elektrik kontağından çıkan yangın elektrik saatini yaktığı, evde maddi hasar meydana geldiği, yangında can kaybının ve yaralananın olmadığı belirtildi.

Bu haber 3551 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
AK Parti Belediye Başkan Adayı Bucak, Oto galericiler sitesini ziyaret etti
AK Parti Belediye Başkan Adayı Bucak, Oto galericiler sitesini...