SİVEREK'TE SUALTI FOTOĞRAFÇILIĞI KONUŞULDU

(SİVSAD) tarafından kursiyerlerine Belgesel ve Sualtı Fotoğrafçılığı üzerine söyleşi düzenlendi.

SİVEREK'TE SUALTI FOTOĞRAFÇILIĞI KONUŞULDU
16 Ocak 2016 - 08:05

Şanlıurfa’nın Siverek İlçesinde faaliyet gösteren Siverek Fotoğraf Sanatçıları Derneği (SİVSAD) tarafından kursiyerlerine Belgesel ve Sualtı Fotoğrafçılığı üzerine söyleşi düzenlendi.

Kurulduğu günden bu yana Siverek’e Fotoğraf sanatçısı kazandırmak adına yaptığı çalışmalarla dikkat çeken SİVSAD bu hafta kursiyerlerine ve üyelerine belgesel ve sualtı fotoğrafçılığı ile ilgili söyleşi düzenledi.

SİVSAD’ın bu hafta ki etkinliğine, Şanlıurfa Fotoğraf Sanatı Derneği Başkanı Ergün Karadağ’ın katkılarıyla Belgesel Fotoğraf Sanatçısı Levent Çanakkalelioğlu, Sualtı Fotoğraf Sanatçısı Bülent Şelli konuk oldu.

Çanakkalelioğlu ve Şelli Belgesel ve Sualtı fotoğraf sanatı ile ilgili yaptıkları sunumlarda çekim teknikleri, çekim hazırlıkları ve çekimlerde yaşadıkları tecrübeleri, fotoğraf makinelerinin türleri ile ilgili deneyimlerini fotoğraf severlerle paylaştılar.

SİVSAD Basın Bürosundan yapılan açıklamada ‘’etkinliğimize katılan misafirlerimiz Şelli, Çanakkalelioğlu ve Ergün Karadağ ve yönetimine, SİVSAD üyelerimiz ve kursiyerlerimize teşekkür ediyoruz’’ denildi.

Söyleşi sonrası katılımcılara SİVSAD tarafından şilt verildi. Bülent Şelli’ye şiltini SİVSAD Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Akçalı, Levent Çanakkalelioğlu’na şilti Siverek Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Karakaş ve Ergün Karadağ’a ise desteklerinden dolayı şiltini SİVSAD Onursal Başkanı Selahattin Atsoy verdi.

Toplu çekilen hatıra fotoğrafının ardından söyleşi sona erdi.

Haber Merkezi


Bu haber 2300 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
AK Parti Belediye Başkan Adayı Bucak, Oto galericiler sitesini ziyaret etti
AK Parti Belediye Başkan Adayı Bucak, Oto galericiler sitesini...