SİVEREK'TE TOPLANTI

Mehmet SEZGİN/SİVEREKŞanlıurfa’nın Siverek ilçe kaymakamlığı ilçenin sorunlarını konuşmak ve çözüm bulmak amacıyla şehir köy muhtarları ile sivil toplum kuruluşlarının

SİVEREK'TE TOPLANTI
30 Ağustos 2008 - 18:18
katıldığı bir toplantı düzenledi.
   Siverek endüstri meslek lisesi salonunda düzenlenen toplantıya ilçe kaymakamı Kemal Yıldız, belediye başkanı Ali Murat Bucak ile ilçede ki daire amirler katıldı. İlçe merkezinde ki bazı muhtarlar ilçede bulunan genel liselerin ihtiyaca cevap veremediğini yeni liselerin yapılmasını isterken bazı şehir muhtarları geceleri sokak lambalarının yanmadığını sokakların aydınlanmasını istediler. Köy muhtarlarının sorunları daha çok yol ve suyla ilgiliydi. Bazı muhtarlar bu yıl bölgede yaşanan kuraklığa dikkat çekerek köylerde hayvanlar için sulama göletlerinin yapılmasını kuruyan sondaj kuyularını yerine yeni kuyuların açılmasını bozulan köy yollarının  yapılmasını istediler.
   İlçe kaymakamı Yıldız köy sorunlarını bildiklerin şu anda tüm iş makinelerinin Şanlıurfa Viranşehir  duble  yol yapımında çalıştığının   yolun bitmesiyle  makinelerin Siverek ilçesine getirilerek  köy yollarının yapılacağının’’belirtirken  Belediye Başkanı Bucak’’ilçede ki eğitim sorununa  çözüm bulmak amacıyla belediye olarak arsa  dahil her konuda eğitime katkı sunacaklarını’’belirti.


Bu haber 3043 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü