SİVEREK'TE TRAFİK KAZASI: 1 ÖLÜ, 12 YARALI

Siverek-Diyarbakır karayolu 35 kilometresinde meydana gelen kazada minibüsün şarampole devrilmesi sonucu yaşanan kazada bir kişi öldü, 12 kişi ise yaralandı.

SİVEREK'TE TRAFİK KAZASI: 1 ÖLÜ, 12 YARALI
03 Mart 2015 - 12:32

Siverek-Diyarbakır Karayolunun 35. kilometresinde minibüsün şarampole devrilmesi sonucu meydana gelen kazada 1 kişi öldü, 12 kişi ise yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Diyarbakır istikametinden Şanlıurfa’ya cenaze almaya gitmekte olan Hasan Zeybek hâkimiyetinde bulunan 72 AV 458 plakalı minibüs, Siverek-Diyarbakır karayolunun 35. kilometresinde, sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole devrildi.

Kazada Mehmet Aştaş olay yerinde hayatını kaybederken, minibüs içerisinde bulunan ve aynı ailenden olan Sürücü Hasan, Kâmil, Askeri, Mehmet, Hamit Zeybek ve Ramazan Dağ, Hüseyin Baran, Ali Baran, Mehmet Kırmızıçiçek ve ismi öğrenilmeyen 2 kişi yaralandı. Kazayı gören çevre sakinleri durumu sağlık ve güvenlik ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine kaza yerine çok sayıda Ambulans ve güvenlik ekipleri sevk edildi.

Yaralılar Şanlıurfa ve Diyarbakır’daki hastanelere kaldırıldı. Olay yerinde güvenlik ekipleri güvenlik önlemleri alırken, trafik akışı ise kontrollü olarak sağlandı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Hayatını kaybeden Mehmet Aştaş’ın cenazesi olay yerine gelen cenaze aracı ile Siverek Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kaza yapan aracın Kobani’de hayatını kaybeden akrabalarının cenazesini almaya gittikleri öğrenildi.

Haber: Bahattin Yolaçan


Bu haber 3710 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması