SİVEREK'TE TRAFİK KAZASI VE YANGIN HABERİ

Haber Merkezi
Şanlıurfa’nın Siverek İlçesinde meydana gelen iki ayrı kazada 6 kişi yaralandı.Yücelen köyünde meydana gelen yangında maddi hasar oluştu.

SİVEREK'TE TRAFİK KAZASI VE YANGIN HABERİ
07 Aralık 2011 - 07:55

 

Edinilen bilgilere göre Viranşehir Karayolu Kırçalı mevkiinde Siverek istikametinden gelmekte olan Yasin A. Yönetiminde bulunan 63 SF 195 plakalı araç seyir halinde iken Kırçali yakınlarında köy yolunda seyir halinde olan İbrahim A. Yönetiminde bulunan 63 ZS 715 plakalı araç ile çarpışması sonucu meydana gelen kazada araç sürücüleri Yasin A. İle İbrahim A. 63 SF 195 plakalı araçta yolcu olarak bulunan Bahar A. İsimli kız çocuğu yaralandı. Yaralılar Viranşehir Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındığı belirtildi.

Öte yandan Diyarbakır karayolunun 7. Kilometresinde meydana gelen trafik kazasında Şaban K. yönetiminde bulunan 40 AF 324 plakalı arac ile seyir halinde iken yolun mucurlu olması nedeniyle dikkatsizlik ve tedbirsizlik sonucunda meydana gelen tek taraflı trafik kazasında araç sürücüsü Şaban K. ve araçta yolcu olarak bulunan Feridun Ş. İle Oğuzhan I.isimli şahıslar yaralandı. Yaralılar Siverek Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındığı belirtilirken jandarma ekipleri meydana gelen her iki kazayla ilgili soruşturma başlattı.


KÖY EVİNDE YANGIN

Siverek ilçesine bağlı Yücelen Köyü Duraklı Mezrasında yaşayan Bahri Y. isimli vatandaşa ait evde elektrik kablolarının kısa devre yapması nedeniyle yangın çıktığı belirtildi.
Meydana gelen yangında evim Mutfak ve mutfakta bulunan erzak odasının tamamen yanarak kullanılamaz hale geldiği, yangına Siverek belediyesi itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldüğü belirtilirken yangında her hangi can kaybı ve yaralanmanın olmadığı, yangında evde 8 bin TL. Maddi hasar meydana geldiği belirtilirken yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bu haber 2337 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması